HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων με τον πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κ.Ντάνιελ Σμίθ

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, μετά από πρόσκληση που του απέστειλε ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κ. Ντάνιελ Μπένεθ Σμίθ,...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, μετά από πρόσκληση που του απέστειλε ο πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα κ. Ντάνιελ Μπένεθ Σμίθ, παρέστη, το απόγευμα της Τρίτης, 26 Ιουνίου 2012, στη δεξίωση που παρέθεσε ο πρέσβης των Η.Π.Α. και η σύζυγός του κα Ναταϊάνα Σμίθ στους κήπους της πρεσβευτικής κατοικίας στο “Τζέφερσον Χάουζ” στην Αθήνα, για τον εορτασμό της 236ης Επετείου της Ημέρας της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των Η.Π.Α., την 4η Ιουλίου 1776.
Ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στην σύντομη ομιλία του, επαναβεβαίωσε τη ρητή και σταθερή στήριξη του Προέδρου Ομπάμα στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται η Ελλάδα και κατέληξε λέγοντας ότι “το μεγαλύτερο κεφάλαιο για την Ελλάδα παραμένει η δημιουργικότητα, η ευφυΐα και ο δυναμισμός του Λαού της. Αυτά και η φιλία των Ηνωμένων Πολιτειών θα αντέξουν στο χρόνο”.
Κατά τη συζήτηση που είχαν ο κ. Σμίθ με τον κ. Λαζουρά, ο πρέσβης των Η.Π.Α. εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί τα Καλάβρυτα αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου Καλαβρύτων, επίσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί, στο προσεχές χρονικό διάστημα, όταν το επιστρέψουν οι λοιπές υποχρεώσεις του κ. Πρέσβη.





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.