HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητρ.Αμβρόσιος προς Γεν. Γραμμ. Θρησκευμάτων: "Οι Ένοχοι αντί να σιωπούν μας υβρίζουν"

Ο κ. Γ. Καλαντζής, Γενικός Γραμματεύς Θρησκευμάτων, κρίνοντας και επικρίνοντας τις θέσεις μας, όπως αυτές δημοσιεύονται στο mkka.blogsp...

Ο κ. Γ. Καλαντζής, Γενικός Γραμματεύς Θρησκευμάτων, κρίνοντας και επικρίνοντας τις θέσεις μας, όπως αυτές δημοσιεύονται στο mkka.blogspot.gr, προέβη σε Δηλώσεις όχι μόνο επικριτικές, αλλά και εξουθενωτικές για ένα μαχόμενο για την αλήθεια Μητροπολίτη, ο οποίος μάλιστα έχει συμπληρώσει τριάντα εξ (36) χρόνια στην ιερή αυτή διακονία του ως Αρχιερεύς της Εκκλησίας της Ελλάδος, προέβη σε Δηλώσεις, που δημοσιεύθηκαν χθες στην ηλεκτρονική εφημερίδα romfea.gr. Των δηλώσεων αυτών λάβαμε γνώση μόλις σήμερα, οπότε και σπεύσαμε να δώσουμε την δέουσα απάντηση.
Ο κ. Καλαντζής είναι ένα ηγετικό Διοικητικό Στέλεχος της Κρατικής Μηχανής! Ανήκει στα Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και καλώς πράττει! Στην Ελλάδα έχουμε Προεδρική Δημοκρατία. Αυτό όμως σημαίνει αυτομάτως, ότι ως Κρατικός λειτουργός είναι συνυπεύθυνος για το ανεκδιήγητο χάος, στο οποίο έχει οδηγηθεί η Πατρίδα μας. Αντί λοιπόν να μας υβρίζει, καλόν θα ήταν να σιωπά και να χύνει, αν μπορεί ως χριστιανός, και ένα δάκρυ μετανοίας!
Στις Δηλώσεις του απαντήσαμε με το παρακάτω Δελτίο Τύπου της Μητροπόλεώς μας. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ευγένεια, όσους βιώνουν την ευγένεια!
Σαν επιστέγασμα της απαντήσεώς μας μεταφέρουμε εδώ ένα σύμβολο, που έως προχθές είχε στη μερίδα του στο facebook ο Καθηγητής Πανεπιστημίου κ Ιωάννης Μηλιός, Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς, λοιπόν, εμφανίζεσθε ως υπέρμαχος των θέσεων του κ. Τσίπρα "εν δυνάμει Πρωθυπουργού" όπως επί λέξει γράφετε, σας ερωτώ:
Κύριε Γενικέ Γραμματέα του Υπουργείου Α-θρησκευμάτων,
αυτό το καθεστώς υπηρετείτε;
Δηλ. των υβριστών του Χριστού μας;
Δεν είναι λοιπόν ντροπή να συντάσσεσθε με τέτοια πρόσωπα;

Αίγιον, 15 Ιουνίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ολόκληρη η επιστολή-απάντηση του Μητροπολίτη μας ΕΔΩ





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.