HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έως 12 Ιουλίου οι αιτήσεις συμμετοχής στα ερευνητικά προγράμματα μελισσοκομίας

Έως  τις 12 Ιουλίου έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα τρία ερευνητικά προγράμματα στο πλαί...

Έως τις 12 Ιουλίου έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα τρία ερευνητικά προγράμματα στο πλαίσιο βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2012.

Σύμφωνα με την απόφαση η οποία φέρει την υπογραφή του νέου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ο προϋπολογισμός των ερευνητικών προγραμμάτων ανέρχεται στα 50.000 ευρώ. Όπως ορίζεται δικαιούχοι είναι ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, το ΜΑΙΧ και τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και πρόκειται για τα εξής ερευνητικά προγράμματα:
  • Στοιχειοθέτηση μοντέλου πρόγνωσης της μελιτοέκκρισης των μελιτογόνων εντόμων πεύκης και ελάτης,
  • Ταυτοποίηση του Ελληνικού βασιλικού πολτού και γύρης
  • Περιορισμός των ζημιών στις μέλισσες που προκαλούνται από τις σφήκες

Οι αιτήσεις υποβάλλονται σύμφωνα με το υπόδειγμα 1 της αριθμ.1452/52540/04-05-2012 απόφασης του ΥΠΑΑΤ (ΑΔΑ: Β49ΑΒ-ΝΛ2), συνοδευόμενες από τα σχετικά, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Ζωικής Παραγωγής και ΑΠΑ, Βερανζέρου 46, ΣΚ 10176 Αθήνα, Γραφείο Γραμματείας (3ος όροφος) το αργότερο μέχρι και τις 12/07/2012.

Διαβάστε εδώ την σχετική απόφαση



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.