HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απομένει η επικύρωση της απόφασης ένταξης του Αυτοκινητοδρομίου στον αναπτυξιακό

Με τη βεβαιότητα ότι σύντομα το Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας, το μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την Αχαΐα, θα τεθεί προς υλοποίηση, πραγματοποι...

Με τη βεβαιότητα ότι σύντομα το Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας, το μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την Αχαΐα, θα τεθεί προς υλοποίηση, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η ετήσια τακτική συνέλευση των μελών του στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Ο πρόεδρος του δ.σ. της «Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας ΑΕ» Ευάγγελος Φλωράτος τόνισε πως το έργο είναι υπερ-ώριμο, ο στρατηγικός επενδυτής έχει δεσμευτεί και εκκρεμεί μόνο η επικύρωση από τη Βουλή της απόφασης ένταξης στον αναπτυξιακό νόμο για να δρομολογηθεί η υλοποίησή του.

«Έχουμε ενημερώσει τόσο τον νέο υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών Κώστα Χατζηδάκη όσο και τον αρμόδιο υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη για την αναγκαιότητα επικύρωσης της απόφασης ένταξης του Αυτοκινητοδρομίου στον αναπτυξιακό από τη Βουλή. Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι θα είναι από τις πρώτες αποφάσεις που θα έρθουν προς έγκριση εντός του μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωράτος.

Εκτός της τυπικής έγκρισης των οικονομικών στοιχείων της χρήσης του έτους 2011, στη διάρκεια της συνέλευσης ελήφθη και απόφαση για προγραμματισμό μικρής αύξησης κεφαλαίου με τιμή διάθεσης 20 ευρώ/μετοχή, ονομαστικής αξίας 9,50 ευρώ.

Η αύξηση αυτή θα πραγματοποιηθεί εντός του προσεχούς 4μήνου σε περίπτωση που καθυστερήσει η επικύρωση από τη Βουλή της απόφασης του υπουργείου Ανάπτυξης με την οποία η επένδυση της «Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας ΑΕ», προϋπολογισμού 96 εκατ. ευρώ, έχει εγκριθεί από το Μάιο του 2011.
από: pelop.gr




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.