HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αυγουστιάτικες βραδιές στο Μάνεσι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων προετοιμάζει τρεις ξεχωριστές βραδιές για τον Αύγουστο του 2012 στη κεντρική πλατεία του ...


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου Καλαβρύτων προετοιμάζει τρεις ξεχωριστές βραδιές για τον Αύγουστο του 2012 στη κεντρική πλατεία του χωριού.


  • 1η εκδήλωση Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 με ώρα έναρξης 21:00 και είσοδο ελεύθερη . Θα πραγματοποιηθεί η ‘ γιορτή της πίτας ‘ όπου θα προσφέρονται ντόπιο κρασί και πίτες φτιαγμένες από νοικοκυρές του χωριού μας και οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να γευθούν και να διασκεδάσουν μαζί μας.
  • 2η εκδήλωση Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012 με ώρα έναρξης 21:30 . Το παραδοσιακό συγκρότημα με τους Άγγελο Σαμαντά και Ντίνα Πνακά στο τραγούδι και Γιώργο Καραγιάννη στο κλαρίνο , θα δώσουν τη δυνατότητα σε συγχωριανούς και φίλους να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.
  • 3η εκδήλωση Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012 με ώρα έναρξης 21:30 . Τη βραδιά θα πλαισιώσουν οι καλλιτέχνες Άγγελος Σαμαντάς , Σπύρος Νιάχος , Ειρήνη Παρίση στο τραγούδι και ο Παναγιώτης Βοσκόπουλος στο μπουζούκι.


Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θα δώσουν δυναμικό παρών και στις τρεις εκδηλώσεις περιμένοντας τη συμμετοχή σας και ένα θερμό χειροκρότημα.

Το Δ.Σ.

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΕΣΙ




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.