HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«1ο Forum Τοπικών Παραγωγών Αχαΐας»

Συνεχίζοντας τη διοργάνωση κλαδικών Forum Ανάπτυξης , οι διοργανωτές τους και η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσ...


Συνεχίζοντας τη διοργάνωση κλαδικών Forum Ανάπτυξης, οι διοργανωτές τους και η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» προγραμματίζει για τις 6 και 7 Οκτωβρίου 2012, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, τη διοργάνωση συνεδριακού και εκθεσιακού διημέρου υπό τον τίτλο «1ο Forum Τοπικών Παραγωγών Αχαΐας» (Ώρες λειτουργίας: 6/10: 18.00 - 22.00 και 7/10: 10.00 - 22.00).Το «1o Forum Τοπικών Παραγωγών Αχαΐας» που θα συνδιοργανωθεί με το Επιμελητήριο Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στην ουσία αποτελεί μια κλαδική συνιστώσα του γνωστού πολυσυνεδρίου – έκθεση «Forum Ανάπτυξης» που διοργανώνει ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» κάθε Νοέμβριο και συνέχεια της πολύ επιτυχημένης δράσης «Ημερίδες Συμβούλου Επιχειρήσεων».
Στο «1ο Forum Τοπικών Παραγωγών Αχαΐας», θα αναδειχθούν θέματα όπως:

  • - Σύνδεση έρευνας και καινοτομίας με τοπικούς παραγωγούς
  • - Η αναπτυξιακή δυναμική της τοπικής παραγωγής
  • - Προγράμματα υποστήριξης των τοπικών παραγωγών
  • - Τοπικά προϊόντα και εξαγωγές
  • - Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης
  • - Δράσεις ευαισθητοποίησης για στροφή στα τοπικά προϊόντα

Οι παραπάνω θεματικές του «1ου Forum Τοπικών Παραγωγών Αχαΐας» θα συζητηθούν στο πλαίσιο διαδοχικών δίωρων εκδηλώσεων με τη συνεργασία φορέων, εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων και της επιστημονικής κοινότητας της περιοχής όπως: Επιμελητήριο Αχαΐας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Δήμος Πατρών, Δήμοι Αιγιαλείας, Καλαβρύτων, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Πανεπιστήμιο Πατρών, Αγροτικές Ενώσεις, Ξενοδόχοι, Εκπαιδευτικοί κλπ. Κατά τη διάρκεια του διημέρου και σε συνεργασία με τους παραπάνω φορείς θα λειτουργεί και ο εκθεσιακός χώρος του «1ου Forum Τοπικών Παραγωγών». Στο «1ο Forum Τοπικών Παραγωγών» θα παρουσιαστεί και η ομώνυμη «Διαδικτυακή Έκθεση» που έχει προγραμματίσει ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο της σημαντικής καινοτομίας του, το Virtual Expo Center (VEC), που από τις 19/11/2011 λειτουργεί στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.virtualexpocenter.gr. Στo VEC επίσης θα φιλοξενηθούν On demand οι σημαντικότερες δράσεις του διημέρου «1ο Forum Τοπικών Παραγωγών Αχαΐας». Το «1ο Forum Τοπικών Παραγωγών» θα συνδυαστεί επίσης με την ετήσια ειδική έκδοση «Τρόφιμα και Ποτά στην Αχαΐα» που θα κυκλοφορήσει στους χιλιάδες αναγνώστες του «Συμβούλου Επιχειρήσεων» και θα διανέμεται στους χώρους του συνεδριακού και εκθεσιακού διημέρου. Οι παραπάνω δράσεις θα υποστηρίζονται από την on Line έκδοση του «Συμβούλου Επιχειρήσεων» www.symboulos.gr και την επίσημη ιστοσελίδα του Forum Ανάπτυξης www.forumanaptixis.gr, ενώ στην περαιτέρω επικοινωνία τους θα συνδράμουν σημαντικά πολλά συνεργαζόμενα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο σημαντικό συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2610-240720 ή στο e-mail symboulo@otenet.gr





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.