HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος στο Άσυλο Ανιάτων Πάτρας

Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση, επ ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Αφροσύν...

Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση, επ ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Αφροσύνης, προστάτιδας του Ασύλου Ανιάτων Πάτρας.
Μετά το μέγα πανηγυρικό εσπερινό τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος κ. Ανδρέας Παναγόπουλος και τους ενημέρωσε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει το Ίδρυμα στην ελληνική κοινωνία, στεγάζοντας, σιτίζοντας και περιθάλποντας αναξιοπαθούντες που πάσχουν από ανίατα νοσήματα.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, τα οποία αφού επισπεύτηκαν πρώτα, προσφέροντας από ένα τριαντάφυλλο σε όλους όσοι είναι καθηλωμένοι στο κρεβάτι του πόνου, τροφίμους του Ιδρύματος, κατέβηκαν στην πλατεία εμπρόσθιων του Ασύλου και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, προσφέροντας κέφι και χαρά σε όλους. Πολλοί από τους ασθενείς είχαν μετακινηθεί στην πλατεία, ενώ άλλοι είχαν βγει στα μπαλκόνια και χόρευαν και τραγουδούσαν μαζί με τους χορευτές.



Μετά το χορευτικό πρόγραμμα ο πρόεδρος κ. Παναγόπουλος τίμησε προσωπικότητες για την προσφορά τους στο Άσυλο, μεταξύ αυτών και τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού. Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Φραντζής λέγοντας. «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ασύλου Ανιάτων Πάτρας, για την ευκαιρία που μας έδωσε να βρεθούμε δίπλα σε πονεμένους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Επισπευτήκαμε όλους τους τροφίμους, κρεβάτι κρεβάτι, προσφέροντας τους ένα τριαντάφυλλο και εισπράξαμε ευχές από καρδιάς αληθινές, ενώ διαπιστώσαμε και το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας τους. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και το Δ. Σ. αλλά και στους εργαζόμενους, που υπερβάλουν εαυτό για να κρατούν ζωντανούς ανθρώπους, τόσο πληγωμένους από την υγεία τους και την ζωή.»

Ακλούθησε μπουφές με γλυκίσματα και αναψυκτικά σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν ανήμερα της εορτής της Άγιας Ευφροσύνης, την Τρίτη 25/9 με θεια λειτουργία.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Σωματείου.

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στην αγάπη που επιδεικνύουν οι φιλεύσπλαχνοι Πατρινοί προς το Σωματείο που αγωνίζεται για την προστασία των ατόμων με αναπηρία.
περισσότερα στο pankalavritinos.gr







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.