HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παραδίδει τα "ηνία" της 6ης ΥΠΕ ο Δημήτρης Κατσικόπουλος

Στη διαδικασία παράδοσης της διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη νέα διοίκηση, έχει μπει ο Δημήτρης Κατσικόπουλος. Αν και ακόμα δ...

Στη διαδικασία παράδοσης της διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη νέα διοίκηση, έχει μπει ο Δημήτρης Κατσικόπουλος. Αν και ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ ο διορισμός του νέου διοικητή και των δύο υποδιοικητών, χθες βρίσκονταν στα γραφεί της 6ης ΥΠΕ, στο πλαίσιο ενημέρωσής τους από την απερχόμενη διοίκηση.

Η λύση της συνεργασίας του υπουργείου Υγείας με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο έχει ήδη επισημοποιηθεί και μέσω της δημοσίευσης σε ΦΕΚ και απομένει πλέον ο επίσημος διορισμός του διαδόχου του. Ο νέος διοικητής θα είναι ο Παναγιώτης Κατσίβελας.

Τις δύο θέσεις των υποδιοικητών καταλαμβάνουν ο πρώην βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος και η νοσηλεύτρια, με μακρά θητεία στο Καραμανδάνειο και έντονη δραστηριότητα στο Σύλλογο Νοσηλευτών της περιοχής μας, Ελένη Αλμπάνη.
από: thebest.gr




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.