HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βοηθήστε να Σώσουμε το Καλλιμανοπούλειο Γηροκομείο μας

Το  Καλλιμανοπούλειο Γηροκομείο μας, στο οποίο αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται 30 αυτοσυντηρούμενοι και 42 κλινήρεις παππούδες και γιαγι...



Το Καλλιμανοπούλειο Γηροκομείο μας, στο οποίο αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται 30 αυτοσυντηρούμενοι και 42 κλινήρεις παππούδες και γιαγιάδες έχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη από τη βοήθειά μας σε τρόφιμα!!
Ήδη ή Ένωση Συνεταιρισμών προσφέρει από τον προηγούμενο μήνα το απαιτούμενο τυρί. Χρειάζονται όμως και τα παρακάτω αναφερόμενα είδη σε τακτική βάση. Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε και ελπίζω να είμαστε πάρα πολλοί, προσφέροντας αυτά τα είδη, μπορείτε να τα αφήνετε στην κεντρική εκκλησία των Καλαβρύτων, από τις 9:00 π.μ μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι.
Είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθήσουμε το Γηροκομείο μας να συνεχίσει τις υπηρεσίες στους ανήμπορους συμπατριώτες μας, αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές, που βιώνουμε όλοι μας. Χωρίς όλους εμάς το Γηροκομείο μας θα συρρικνωθεί και στο τέλος θα κλείσει. Αυτή είναι η τραγική αλήθεια!
Μαζί με τα ψώνια για την οικογένειά μας, ας αγοράσουμε και κάτι για τα γεροντάκια μας. Αφήστε τα στην Εκκλησία. Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το Διευθυντή του Γηροκομείου Βασίλη Ζήσιμο, μη διστάσετε. Θα τον βρείτε στο τηλέφωνο 26920 22100 .

Η έκκληση αυτή απευθύνεται και προς τους τοπικούς καταστηματάρχες και συλλόγους της επαρχίας μας. Ασφαλώς και προς την Ένωση Καλαβρυτινών και την Παγκαλαβρυτινή, στην Αθήνα

ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
Ελαιόλαδο, σπορέλαιο, τομάτα πάστα, τομάτα χυμός, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, κριθαράκι μέτριο, φρυγανιές, μαρμελάδα, μέλι, γάλα εβαπορέ, καφές, φασόλια γίγαντες, φασόλια μέτρια, φακές, πάνες ακράτειας, χαρτοβάμβακας, υποσέντονα, οινόπνευμα καθαρό.

Παράκληση να διαδοθεί αυτό το μήνυμα από όλους μας, προς όλους.
Όλοι μαζί να σώσουμε αυτό το Ίδρυμά μας, που προσφέρει τεράστιες και ανεκτίμητες υπηρεσίες σε ανήμπορους συνανθρώπους μας.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να προσφέρει, μπορεί να το κάνει και με απευθείας κατάθεση στο λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.Ο λογαριασμός είναι ο ακόλουθος:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας: 3 6 4 / 5 4 5 0 5 5 - 1 6
IBAN: GR 97 0110 3640 0000 3645 4505 516



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.