HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Μελουκ...ουμά" - Μια ...Καλαβρυτινή πρόταση στο κέντρο του Χαλανδρίου

Είπαμε τα Καλάβρυτα βρίσκονται παντού και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ανακαλύπτει και στηρίζει κάθε προσπάθεια στων συμπατριωτών μας,όπως και το εξαιρ...

Είπαμε τα Καλάβρυτα βρίσκονται παντού και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS ανακαλύπτει και στηρίζει κάθε προσπάθεια στων συμπατριωτών μας,όπως και το εξαιρετικό και υψηλής αισθητικής Café και όχι μόνο το "Μελουκ...ουμά" του συμπατριώτη μας από τους Καμενιάνους, Ανδρέα Κωστόπουλου που άνοιξε πρόσφατα στο Χαλάνδρι(Κολοκοτρώνη 5 πλατεία Δούρου)

Το "queen.gr" γράφει χαρακτηριστικά: 
Ένα πρωτότυπο concept all day café bar, που συνδυάζει σε ενα ιδιαίτερα προσεγμένο βιομηχανικό περιβάλλον, τους λουκουμάδες και τα cocktails (ή μήπως τα cocktails και τους λουκουμάδες;). 40+ πιάτα με αλμυρούς και γλυκούς λουκουμάδες εναλλάσσονται στην διάρκεια της ημέρας και της νύχτας με κλασικά και house cocktails. Μια συνεχής μάχη ανάμεσα στην παράδοση και τον σύγχρονο χώρο διασκέδασης. Δυνατοί συνδυασμοί λουκουμάδων και cocktails σε mainstream ρυθμούς με δόσεις rock και παλαιότερων δεκαετιών.
Y café Melouk;
- Γιατί το Μελούκ είναι ένας χώρος σχεδιασμένος να καλύπτει πολλαπλές ανάγκες στην διάρκεια της ημέρας με βασικούς πυλώνες την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την αισθητική, την παράδοση και την διαφορετικότητα. Οι κυψέλες του Μελούκ αντικαθιστούν/συμπληρώνουν τα σκαμπό, οι κυβόλιθοι θυμίζουν τις καμινάδες των σπιτιών μας, το σίδερο δένει με αρμονία με το ξύλο και όλα αυτά δημιουργούν ένα χώρο που φιλοξενεί ελληνικές παραδοσιακές (και μη) γεύσεις λουκουμάδων και κλασικών cocktails

- Γιατί στο Μελούκ θα δοκιμάσει κανείς πάνω από 40 διαφορετικά πιάτα λουκουμάδες, αλμυρούς (υπάρχουν και αλμυροί λουκουμάδες;) και γλυκούς, βασισμένους σε γεύσεις από όλη την Ελλάδα. Εξάλλου το όνομα Café Μελουκ...ουμα τα λέει όλα.

- Γιατί το βράδυ το Μελούκ μεταμορφώνεται σε cocktail σημείο συνάντησης, ο φωτισμός χαμηλώνει, η μουσική δυναμώνει, το μαγαζί αλλάζει (ο μοναστηριακός πάγκος ψηλώνει, οι κυβόλιθοι αλλάζουν χρώματα και η διάθεση ανεβαίνει). Τα Μελούκ cocktails μαζί με τα champagne cocktails και τα classic ones συνδυάζονται με bitter chocolate λουκουμάδες, ενώ o λουκουμάς προφιτερόλ σερβίρεται μαζί με την μπουγάτσα, την ριγανάδα και την ξυνομυζήθρα μέλι όλο το βράδυ.

- Γιατί μαζί με τους λουκουμάδες μπορεί κανείς να δοκιμάσει σπιτικές λεμονάδες και μανταρινάδες της γιαγιάς Γεωργίας και της γιαγιάς Ασπασίας, την καρυδόπιτα της κυρά Δώρας, τον παραδοσιακό χαλβά μας. Διάφορα αμφίψωμα (αλήθεια έτσι λέγεται το sandwich στα ελληνικά;) με ψωμί χωριάτικο με προζύμι συμπληρώνουν μαζί με τις Μελούκ σαλάτες μας το μενού.

- Γιατί στο Μελούκ μπορεί κανείς να χαλαρώσει, να φάει πολλούς πολλούς λουκουμάδες, να πιει όσα cocktails θέλει.... και να του μείνουν και λεφτά για να γυρίσει με ταξί στο σπίτι...

Ο Δημήτρης, Ο Ανδρέας και ο Γιώργος είναι πάντα εκεί για να σας υποδεχθούν.

Κολοκοτρώνη 5, 15233 Χαλανδρι

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.