HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Και ρωτώ το Δήμαρχο, έχει έρθει στη θέση των παιδιών αυτών...

του Νίκου Παπαναγιώτου μαθητή Λυκείου Καλαβρύτων Στο σχολικό συγκρότημα «Ευσέβιος Κηπουργός», δεν υπάρχει θέρμανση (όπως και σε πο...


του Νίκου Παπαναγιώτου
μαθητή Λυκείου Καλαβρύτων

Στο σχολικό συγκρότημα «Ευσέβιος Κηπουργός», δεν υπάρχει θέρμανση (όπως και σε πολλά σχολεία της χώρας) και είμαι σίγουρος, πως αν η μαθητική κοινότητα πάει μια βόλτα στο δίπλα διαμέρισμα (το Δημαρχείo), τα σώματα των καλοριφέρ θα καίνε! Τα Καλάβρυτα είναι ορεινή περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι ο Χειμώνας είναι ''μακρύς'' και ''βαρύς''! Και ρωτώ το Δήμαρχο, έχει έρθει στη θέση των παιδιών αυτών; Έχει αίσθηση της κατάστασης;

Δυστυχώς, το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Τάξεις του ΓΕ.Λ και του ΕΠΑ.Λ στεγάζονται σε containers. Τα οποία δεν προορίζονται για τα σχολικές αίθουσες, αλλά για εργοτάξια. Γνωρίζω ότι, το σχολικό συγκρότημα «Ευσέβιος Κηπουργός», δεν είναι το μόνο που στεγάζεται σε containers. Από τη μία πλευρά, λύνουν το θέμα του χώρου. Από την άλλη, όμως, δεν πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνεται μάθημα.

Τέλος, όταν σε μία χώρα δεν υπάρχει υγεία και παιδεία. Και γενικά, δεν υπάρχουν τα κατάλληλα εφόδια. Ε, αυτό δε λέγεται ανάπτυξη! ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ!


Νίκος Παπαναγιώτου
μαθητής Λυκείου Καλαβρύτων

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.