HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Έφυγε" πλήρης ημερών ο θρυλικός μας Κίτσος

Μια θρυλική μορφή και αγαπητός σε όλους ο γνωστός μας "Κίτσος" του Αλέξη Λεχουρίτη έφυγε πλήρης ημερών αφήνοντας τη ...τελευτα...

Μια θρυλική μορφή και αγαπητός σε όλους ο γνωστός μας "Κίτσος" του Αλέξη Λεχουρίτη έφυγε πλήρης ημερών αφήνοντας τη ...τελευταία του πνοή στο χωράφι που αγάπησε. ...
Για τον καλό μας Κίτσο έχουμε κάνει πολλές αναφορές αλλά ας θυμηθούμε τη είχε γράψει η φίλη μας Πέπη Σπηλιωτοπούλου:



"Ο συμπαθέστατος γαϊδαράκος της φωτογραφίας δεν είναι ένας οποιοσδήποτε γάιδαρος. Είναι ο “Κίτσος”.
Η ιστορία του έχει ενδιαφέρον, καθώς σώθηκε τελευταία στιγμή από το να γίνει τροφή σε ζώα του τσίρκο και τον υιοθέτησε ο φίλος της εφημερίδας μας Αλέξης Λεχουρίτης από τα Καλάβρυτα. Τώρα πλέον, ο πανευτυχής και τυχερός “Κίτσος” μασουλάει ήσυχος το χορταράκι του, μακριά από τον κίνδυνο.
Όμως, υπάρχουν κι άλλα γαϊδουράκια, που έχουν απομείνει στην ελληνική ύπαιθρο και στα νησιά και συνήθως αποτελούν ατραξιόν για τους τουρίστες... μέχρι να γεράσουν και τα αφεντικά τους να τα εγκαταλείψουν έρημα κάπου, για να πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα. Τέτοιοι είμαστε οι άνθρωποι... δίποδα “γαϊδούρια”! Το ήξερες Κίτσο, ε; Γι'αυτό κοιτάς με ευγνωμοσύνη το φακό."filodimos.gr(29/1/10)
...ας είναι ελαφρύ το χώμα της Καλαβρυτινής γης που τον σκεπάζει...

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.