HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα βαριά ήττα για την Α.Ε.Καλαβρύτων

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τρίτη συνολικά για την ομάδα των Καλαβρύτων αυτή την φόρα εντός έδρας από τα Μελίσσια με 1-4 βυθίζοντας ...



Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τρίτη συνολικά για την ομάδα των Καλαβρύτων αυτή την φόρα εντός έδρας από τα Μελίσσια με 1-4 βυθίζοντας την στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε θέαμα στο κοινό, οι φάσεις στις αντίπαλες εστίες ήταν ελάχιστες και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα κριθεί στο γκολ.
Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως μπήκαν με διάθεση να σκοράρουν και το κατάφεραν στο 50'λεπτό. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα το παιχνίδι άλλαξε με τα Καλάβρυτα να γίνονται πιο επιθετικά και να προσπαθούν να ισοφαρίσουν.Τα Μελίσσια στάθηκαν τυχερά μιας και κατάφεραν σε ανύποπτες φάσεις να πετύχουν αλλά 3 γκολ και να εξασφαλίσουν την νίκη. 
Το γκολ της τιμής για την Α.Ε Καλαβρύτων πέτυχε ο Γιάννης Νασιώτης ελάχιστα λεπτά αφού είχε περάσει στο παιχνίδι.
Η  Α.Ε.Καλαβρύτων κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με: 
ΤΦ Γκρίτζος Φίλιππας, ΔΑ Πριονάς Παντελής, ΑΑ Αλεξόπουλος Γιώργος, ΚΑ Πριονάς Γιωργος, ΚΑ Τζόβολος Θύμιος, ΔΜΕ Κακκαβάς Κωνσταντίνος ΑΜΕ Καμπεράι Γκεράλντ, ΑΜ Καννελόπουλος Ηλίας, ΑΜ Μπερτσουκλής Γιώργος, ΕΜΕ Παπαδόπουλος Δημήτρης, Ε Καραμούζης Αλέξης
Αναπληρωματικοί: Γουρζέλας Αλέξης Ανδρικόπουλος Τάσος, Ζησιμοπουλος Ανδρέας, Νασίωτης Γιάννης, Γκόγκος Θανάσης, Σπυρόπουλος Γιώργος.

Για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Βελάνας 



Φωτορεπορτάζ αγώνα: 







Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.