HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφόρησε το Skype 3.0 για Android

Η νέα έκδοση Skype 3.0 είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play και όπως αναμενόταν μετά ανακοίνωση της Microsoft για την απόσυρση του Live...

Η νέα έκδοση Skype 3.0 είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play και όπως αναμενόταν μετά ανακοίνωση της Microsoft για την απόσυρση του Live Messenger, υποστηρίζει login με λογαριασμό Live Messenger.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει ανανεώσει το περιβάλλον της εφαρμογής ώστε να υποστηρίζει πλήρως τα Android tablets όπως τα Galaxy Tab 2, Nexus 7 και το Transformer Prime της Asus.

Ίσως η σημαντικότερη αλλαγή της νέας έκδοσης είναι η υποστήριξη του audio codec «SILK» ο οποίος υπόσχεται πολύ καλύτερη ποιότητα στις φωνητικές κλήσεις, αφού έχει σχεδιαστεί να ξεχωρίζει και να βελτιώνει την ανθρώπινη φωνή, με αποτέλεσμα η ομιλία να γίνεται ακόμα πιο καθαρή.
Άλλωστε, ο SILK έχει σχεδιαστεί να προσαρμόζει την ποιότητα των κλήσεων ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης στο ίντερνετ.

Παράλληλα με την έκδοση για Android, η Microsoft κυκλοφόρησε και ένα μικρό update για την έκδοση του Skype για Windows 8.Πέρα από την επίλυση κάποιων bugs που είχαν παρατηρηθεί, η ανανέωση περιλαμβάνει αρκετά σημαντικές βελτιώσεις όπως καλύτερη ποιότητα στις βιντεοκλήσεις και δυνατότητα αναζήτησης επαφών και ομάδων.

Το Skype 3.0 είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Play Store ενώ οι χρήστες Windows 8 μπορούν να αναβαθμίσουν μέσω του Windows Store.
Πηγή: techit.gr

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.