HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 01/01/2013

Την 1η Ιανουαρίου 2013 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας εν όψει της νέας χρονιάς. ...

Την 1η Ιανουαρίου 2013 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας εν όψει της νέας χρονιάς.


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία στο παραδοσιακό καφενείο "ΤΟ ΑΛΩΝΙ" του Νικ. Τζελέπη.
Τα μέλη του Συλλόγου καλούν στην εκδήλωση όλους τους κατοίκους του χωριού και όλους όσους βρεθούν τη μέρα αυτή στο χωριό μας.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τα παιδιά του χωριού μας που με την καθοδήγηση της χοροδιδάσκαλου Ασημίνας Καράμπελα οι λιλιπούτειοι χορευτές θα παρουσιάσουν το ταλέντο τους και θα ψάλλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
Για μια ακόμα χρονιά με πρωτοβουλία του Συλλόγου θα μοιραστούν δώρα στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου μας καθώς και στους μαθητές του Νηπιαγωγείου χαρίζοντάς τους ένα χαμόγελο αισιοδοξίας.

Στην προσπάθειά μας αυτή στο να κρατήσουμε το χωριό μας ενωμένο και ζωντανό σας καλούμε να είστε μαζί μας και να ανταλλάξουμε ευχές για την Νέα Χρονιά.
το Δ.Σ.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.