HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σκακιστικό πρωτάθλημα Καλαβρύτων

Στη φωτογραφία απεικονίζονται ο Διεθνής Διαιτητής Κύριος Μπούνιας, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ. Ν. Ραζής, ο τέως Δήμαρχος Καλαβρύτων Κύριος ...

Στη φωτογραφία απεικονίζονται ο Διεθνής Διαιτητής Κύριος Μπούνιας, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ. Ν. Ραζής, ο τέως Δήμαρχος Καλαβρύτων Κύριος Τάκης Νικολάου, η Διευθύνουσα του Γενικού Νοσοκομείου Μεταξά Κυρία Παρασκευή Φεφέ, ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαβρύτων Κύριος Χαρίλαος Ερμείδης, Φίλοι-Μέλη και αθλητές του Συλλόγου.

Παρουσία αθλητών, φίλων και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν Κυριακή 02/12/2012 το εσωτερικό ατομικό σκακιστικό πρωτάθλημα Καλαβρύτων για το 2012 που διοργανώθηκε από τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ).
Οι αγώνες βάσει σχετικής προκήρυξης διεξάγονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εξαιρετικό ζαχαροπλαστείο Ερμείδη στο άνω μέρος του πεζόδρομου Καλαβρύτων.
Για τους αγώνες έχει αρμοδίως (ΤΕΔ) οριστεί ως διαιτητής ο διεθνής διαιτητής και μετρ Κύριος Κωνσταντίνος Μπούνιας (Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Αιγίου και Διευθυντής Σχολείου), Διευθυντής αγώνων ο κ. Σωτήρης Μπόβαλης (Συνταξιούχος Διευθυντής ΟΤΕ) και Επιτροπή Ενστάσεων ο Κύριος Λεωνίδας Βασιλόπουλος (Διευθυντής Νοσοκομείου ως Πρόεδρος) – Κυρία Μαίρη Παπαβασιλείου και Κυρία Αγγελική Λούτση (Μέλη ΣΕΠΟΚΕ). Επίσης ουσιαστική είναι η βοηθητική συνδρομή του Κυρίου Γεώργιου Τζιομάκη (Διευθυντή ΕΛΤΑ Καλαβρύτων).
Μετά από τους πέντε πρώτους γύρους προηγείται ο Αθανάσιος Πετρόπουλος με πέντε νίκες. Οι αγώνες θα συνεχιστούν 30/11/12-1/12/12 και 2/12/12.
Οι τρείς πρώτοι της κατάταξης θα λάβουν αντίστοιχα (Χρυσό-Ασημένιο-Χάλκινο) βαρύτιμα μετάλλια, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής του Συλλόγου.
Επίσης, βραβεύτηκαν με μετάλλια οι σκακιστές Αθανάσιος Πετρόπουλος και Σταύρος Σταυρόπουλος που έπαιξαν την καλύτερη παρτίδα του τουρνουά, καθώς και ο Τάκης Νικολάου για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο και τον πολιτισμό. Τα μετάλλια ήταν ευγενική προσφορά του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Αιγίου.
Οι απονομές των επάθλων πραγματοποιήθηκαν στο χώρο των αγώνων την Κυριακή 2-12-2012 και ώρα 14.00, από τους κ.κ. Ι. Αρμπή (Πρόεδρο Δ.Δ. Καλαβρύτων), Χ. Ερμείδη (Πρόεδρο Ορειβατικού Συλλόγου Καλαβρύτων), Θ. Τζόβολο (Πρόεδρο Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων), Κ. Πορετσιάνο (Πρόεδρο Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων), Γ. Δημόπουλο (Γ.Γ. Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος), Σ. Πεντζιά (Φαρμακοποιό), Ελ. Μαζαράκη (Επιχειρηματία, Ταμία ΣΕΠΟΚΕ), Γ. Γεωργιάδου (Γ.Γ. ΣΕΠΟΚΕ), Κ. Λούτση (Αντιπρόεδρος ΣΕΠΟΚΕ), Γ. Τζιομάκη, Σ. Μπόβαλη και Τ. Νικολάου.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος Ν. Ραζής ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τον κ. Κ. Μπούνια, το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων, την ΤΕΔ και την ΕΣΟ και ανακοίνωσε προσεχείς εκδηλώσεις σε αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.