HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου - Αναβολή αρχαιρεσιών

Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων  Σε συνέχεια της τελευταίας επιστολής που λάβα...

Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων 


Σε συνέχεια της τελευταίας επιστολής που λάβατε σας ανακοινώσαμε την διενέργεια των εκλογών στις 31/12/2012. Το Δ.Σ αναγνωρίζοντας και ικανοποιώντας το αίτημα μεγάλης μερίδας μελών του Συλλόγου για την διεξαγωγή τους την καλοκαιρινή περίοδο ώστε να υπάρχει πολυάριθμη φυσική παρουσία και μεγαλύτερη συμμετοχή ξεπερνώντας και τις αντικειμενικές δυσκολίες της ψηφοφορίας με αλληλογραφία αποφάσισε την αναβολή τους για τον Αύγουστο του 2013.

Θέλουμε με την ευκαιρία αυτή να σας κάνουμε γνωστό ότι τυπώθηκε και κυκλοφόρησε το ημερολόγιο για το έτος 2013 με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το χωριό μας, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου και αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Ακόμα να σας προσκαλέσουμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας και στην καθιερωμένη εκδήλωση προσφοράς δώρων στα παιδιά του Σχολείου μας που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου 2013 στις 11 το πρωί στο κέντρο ΑΛΩΝΙ.

Τέλος θα θέλαμε να στείλουμε τις ευχές μας για χαρούμενες γιορτές και δημιουργικό νέο έτος.

Από το Δ . Σ
Ιστοσελίδα: www.manesi-kalavritwn.gr

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.