HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κονδύλι 250.000 ευρώ για την γέφυρα στην Κλειτορία - Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή

Κονδύλι 250.000 ευρώ εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Υποδομών για την αποκατάσταση της ζημιάς, που προκάλεσε η θεομηνία στον Κλειτόριο π...


Κονδύλι 250.000 ευρώ εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Υποδομών για την αποκατάσταση της ζημιάς, που προκάλεσε η θεομηνία στον Κλειτόριο ποταμό, με την κατάρρευση της γέφυρας.
Το σχετικό κονδύλι εγκρίθηκε χθες από τον υφυπουργό Σταύρο Καλογιάννη μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε χθες στο Υπουργείο, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος.
Η εξέλιξη αυτή «λύνει» τα χέρια του Δημάρχου Καλαβρύτων, Γιώργου Λαζουρά, ο οποίος με δεδομένο ότι η περιοχή έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης, μπορεί να προχωρήσει σε απ’ ευθείας ανάθεση για την αποκατάσταση της ζημιάς.
Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά από επικοινωνία του κ. Νταβλούρου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο έχει τεθεί στη διάθεση της δημοτικής αρχής Καλαβρύτων, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ, που έχει εκπονήσει και την σχετική τεχνική μελέτη, ενώ σήμερα ολοκληρώνει σε χρόνο-ρεκόρ τη διαμόρφωση της παρακαμπτήρια οδού, προκειμένου να επανέλθει η κυκλοφορία στην περιοχή και να αποκατασταθούν τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει η απομόνωση της Κλειτορίας.
Σε σχετική δήλωση του, αργά το βράδυ ο κ. Νταβλούρος εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την άμεση ανταπόκριση των αρμόδιων υπουργείων και την αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και την Περιφέρεια.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.