HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στα Καλάβρυτα με θέμα την αποκατάσταση των ζημιών

Σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου . Η συνεδρίαση θα γίνει στο ...


Σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στις 14:00 με το παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης :
Περί των μέτρων, ενεργειών και παρεμβάσεων για την άμεση και ταχεία επισκευή, υποστήριξη και αντικατάσταση της γέφυρας στον Κλειτόριο ποταμό, που υπέστη σοβαρές ζημιές από τα ορμητικά νερά του ποταμού στις 18-1-2013, προκειμένου ν’ αποκατασταθεί άμεσα η βατότητα στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κλειτορίας - Τρίπολης.
Το θέμα αυτό είναι κατεπείγον, καθόσον η πόλη, οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες, οι έμποροι και οι επισκέπτες της Κλειτορίας, αλλά και του Δήμου μας γενικότερα αντιμετωπίζουν, σοβαρότατα προβλήματα και δυσκολίες στις μετακινήσεις τους με τις κοινότητες Κρινόφυτα, Λυκούρια, Παγκράτι, την Τρίπολη και την Αθήνα, γεγονός που δημιουργεί τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα στην Κλειτορία και στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.