HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκοψαν την πίτα τους στο Καλλιμανοπούλειο

Οι κυρίες του κύκλου Πνευματικής Συμμελέτης της ενορίας Κοιμ. Θεοτόκου Καλαβρύτων με πρωτοβουλία του Πρωτ. Αιδ/του π. Κωνσταντίνου ...


Οι κυρίες του κύκλου Πνευματικής Συμμελέτης της ενορίας Κοιμ. Θεοτόκου Καλαβρύτων με πρωτοβουλία του Πρωτ. Αιδ/του π. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου και των Εκκλησιαστικών Επιτρόπων, την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους καθώς και την πρωτοχρονιάτικη πίτα των περιθαλπομένων στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλ. Διακονικό Κέντρο. Παράλληλα, ενίσχυσαν οικονομικά το Ίδρυμα και διασκέδασαν τους ηλικιωμένους με τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς κρατώντας τους συντροφιά για όλο το απόγευμα. 
Η διοίκηση του Καλλιμανοπουλείου, ευχαριστεί θερμά τον π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, τους επιτρόπους του Ι. Ναού, τους διακόνους και τους αγαπητούς φίλους Κων/νο Ζησιμόπουλο και Χρήστο Μπίρμπα αλλά και τις κυρίες για την ευγενική τους αυτή χειρονομία.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.