HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αγώνας Rally Raid στα Καλάβρυτα 24-25-26 Μαΐου

To Off Road Team στα πλαίσια του θεσμού Rally Raid - Trail Ride Cup για το 2013 θα βρίσκεται στα Καλάβρυτα για τρεις μέρες, με αναβα...

To Off Road Team στα πλαίσια του θεσμού Rally Raid - Trail Ride Cup για το 2013 θα βρίσκεται στα Καλάβρυτα για τρεις μέρες, με αναβαθμισμένους αγώνες και με διεθνείς συμμετοχές στις 24-25-26 Μαΐου (2ήμερος με πρόλογο την Παρασκευή) 
Ο Αγώνας Καλάβρυτα Rally Raid θα είναι διεθνής με την συμμετοχή ιταλικών πληρωμάτων και οι διοργανωτές φρόντισαν για ένα αγώνα υψηλών προδιαγραφών.
Στον αγώνα αυτό θα υπάρχει και μια ειδική διαδρομή κλειστή, επαναλαμβανόμενη, για ορισμένες κατηγορίες οχημάτων.

Για το 2013, οι αγωνιζόμενοι στους αγώνες του Off Road Team σε Trail Ride, Rally Raid, Scramble και Enduro Cross Country, θα αγωνίζονται με Αθλητικό Δελτίο, καθώς οι αγώνες θα είναι υπό την Αιγίδα της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.
Στις αθλητικές συναντήσεις της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. συμμετέχουν αθλητές που έχουν αθλητικό δελτίο σε ένα Αθλητικό Σωματείο που είναι εγγεγραμμένο στην δύναμή της. Για την έκδοση δελτίου αθλητή σε ένα σωματείο της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. απαιτούνται τα παρακάτω:
- Αίτηση εγγραφής στα αθλητικό μητρώο ενός σωματείου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.
- Δύο έγχρωμες φωτογραφίες ταυτότητας.
- Πιστοποίηση υγείας του αιτούμενου
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται σε δελτίο υγείας που εκδίδει η ΑΜΟΤΟΕ αι το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

- Προσκόμιση του δελτίου υγείας στο αθλητικό σωματείο για την οριστικοποίηση της εγγραφής του ενδιαφερόμενου στο μητρώο αθλητών του Αθλητικού Σωματείου στο οποίο έκανε την αίτηση.

Η ισχύς του Αθλητικού Δελτίου είναι ετήσια, με ισχύ από την έκδοσή του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους.

Ειδικά για τους αθλητές που θέλουν να συμμετέχουν σε αγώνες enduro χρειάζονται επιπλέον:
Φωτοαντίγραφο της άδειας οδήγησης (δίπλωμα) του αθλητή.
Φωτοαντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας.
Φωτοαντίγραφο της ασφάλειας της μοτοσυκλέτας.
Αίτηση έκδοσης αθλητικού δελτίου

Για την συμμετοχή σε αγώνες και άλλες εκδηλώσεις οι οποίες γίνονται από τα Αθλητικά Σωματεία - μέλη της ΑΜΟΤΟΕ, απαιτείται, σύμφωνα και με τον Αθλητικό Νόμο 2725/199, εγγραφή, ως αθλούμενο μέλος, σε ένα Αθλητικό Σωματείο της ΑΜΟΤΟΕ

Για την εγγραφή αυτή απαιτείται η συμπλήρωση του σχετικού εγγράφου (Αίτηση Εγγραφής - Δελτίο Ιατρικών εξετάσεων) το οποίο, κατατίθεται στο Αθλητικό Σωματείο. Το αθλητικό Σωματείο φροντίζει για την καταχώρηση του Αθλητή ή της Αθλήτριας στο μητρώο Αθλητών της ΑΜΟΤΟΕ μέσω του ειδικού ηλεκτρονικού συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ

Ειδικά για τους ανήλικους αθλητές, απαιτείται, πιστοποιητικό γέννησης και σχετική υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τους 2 γονείς ή από τους νόμιμους κηδεμόνες μαζί με πιστοποιητικό κηδεμονίας.
Οι αγωνιζόμενοι των Trail Ride μπορούν να εγγραφούν ως αθλητές στο Αθλητικό Σωματείο Off Road Team.

pdf

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.