HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καιρός της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου 2013

Κακοκαιρία αναμένουμε την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική ...

Κακοκαιρία αναμένουμε την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική και νότια Ελλάδα, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 14 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 3 έως 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι νότιοι, 4 έως 5 και τοπικά στα βόρεια τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις με ένταση από 4 έως 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν στο νότιο Αιγαίο σε δυτικούς – βορειοδυτικούς και στα βόρεια τμήματα σε βορειοανατολικούς, με την έντασή τους να φτάνει τοπικά και τα 8 μποφόρ.
από: weather.gr
δείτε το καιρό: 



Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.