HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καιρός για την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2013

Άστατο καιρό αναμένουμε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σε ...



Άστατο καιρό αναμένουμε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης θα είναι τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με νεφώσεις αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο και κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 7 έως 19 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 19 στη δυτική Ελλάδα, 10 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι κυρίως νότιοι, με ένταση από 3 έως 4 και τοπικά στα νότια τμήματα 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικής διεύθυνσης, 6 έως 7 μποφόρ, ενώ τοπικά θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ.
από: weather.gr

Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.