HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Λειβαρτζινοί Πάτρας γιόρτασαν τα 50 χρόνια του Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας "Η Αγία Τριάς " ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας "Η Αγία Τριάς" την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο κτήμα ''ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗς ΕΥΤΥΧΙΑΣ''.Η εκδήλωση είχε διπλό χαρακτήρα καθώς γιορτάστηκαν τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ.Βασίλειος Θούας αφού ευχήθηκε τα χρόνια πολλά σε όλους άρχισε την ομιλία του κάνοντας αναφορά στα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου καθώς και και στις άξιες και αρχές που πρεσβεύει ο Σύλλογος μας.
Το κλίμα έγινε πιο συγκινητικό όταν και βραβεύτηκε ο κ.Ιωάννης Λάντας ο οποίος ήταν από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη.Ο κ.Λαντας αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ για την τιμητική πλακέτα ευχήθηκε στα μέλη του να συνεχίσουν με την ίδια θερμή και αγάπη να προσφέρουν στην γενέτειρα.Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Γ.Γ του Πανκαλαβρυτινου Συλλόγου κ.Γεωργία Χασαποπουλου προσκεκλημένη του Δ.Σ και αφού ευχήθηκε και αυτή με την σειρά της έκανε αναφορά στην προσφορά μας στον τόπο και στην παράδοση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους Λειβαρτζινούς και μη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, την Γ.Γ. του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου κ. Γεωργία Χασαποπούλου και τους κ.Κώστα Ντασιο  και την σύζυγο του κ.Ιωάννα Ψηνια που ακόμα μια φορά μας παραχώρησαν την αίθουσα ΔΩΡΕΑΝ και πρόσφεραν τα ροφήματα, ανανεώνοντας το ραντεβού σε νέες εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.