HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγνοούνται τρία άτομα που έκαναν καγιάκ στον Σελινούντα - Ξεκίνησαν από τους Πετσάκους

Δυσάρεστη τροπή πήρε η απόφαση ομάδας Γερμανών να κάνουν καγιάκ στον Σελινούντα ποταμό στο Αίγιο. Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις μέ...

Δυσάρεστη τροπή πήρε η απόφαση ομάδας Γερμανών να κάνουν καγιάκ στον Σελινούντα ποταμό στο Αίγιο.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πυροσβεστική και αστυνομία ενημερώθηκαν αρχικά για έναν αγνοούμενο Γερμανό, που μαζί με άλλους ομοεθνής του έκανε καγιάκ στο ποτάμι.

Η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αιγίου βρίσκονται στο σημείο, στα Μελίσσια, με 20 άνδρες και 5 οχήματα που ψάχνουν την περιοχή για να εντοπίσουν τα ίχνη του, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε πληροφορία πως αγνοούνται άλλοι δύο, τρία δηλαδή συνολικά άτομα από τη Γερμανία, όπως τουλάχιστον ενημέρωσαν οι άλλοι τρεις Γερμανοί που βρίσκονται στο σημείο και τους αναζητούν.

Η ομάδα των Γερμανών αποτελείται από 6 άτομα και ξεκίνησαν τη διαδρομή με τα καγιάκ τους από τους Πετσάκους. Τέσσερα περίπου χλμ. πιο κάτω, τα καγιάκ ανατράπηκαν. Οι τρεις σώθηκαν. Mέσω gps έδωσαν στίγμα.

Νεότερη Ενημέρωση:  12.30 Βρέθηκε σώος ο ένας εκ των τριών αγνοουμένων Γερμανών. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων δύο και ευχή όλων είναι να εντοπιστούν καλά στην υγεία τους. Στο σημείο φτάνει και δεύτερο κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ εξειδικευμένο σε καγιάκ, ενώ συνολικά 40 άνδρες από τις Π.Υ. Αιγίου και Καλαβρύτων και της 6ης ΕΜΑΚ συμμετέχουν στην επιχείρηση.
από: thebest.gr

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.