HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κίνδυνος για διώξεις τους Αγροτών που χρωστούν στην Α.Τ.Ε

Πολλοί αγρότες κινδυνεύουν να οδηγηθούν στις φυλακές για χρέη προς το Δημόσιο λόγω της πολιτικής των πανωτοκίων που εφάρμοζε η ΑΤΕbank σ...

Πολλοί αγρότες κινδυνεύουν να οδηγηθούν στις φυλακές για χρέη προς το Δημόσιο λόγω της πολιτικής των πανωτοκίων που εφάρμοζε η ΑΤΕbank σύμφωνα με δημοσίευμα του agrotypos.gr.  Για αυτό πολλοί καταφεύγουν στα δικαστήρια, όπου με αποφάσεις Εφετείου απορρίπτονται εφέσεις του δημοσίου και επικυρώνονται οι αποφάσεις των Μονομελών Πρωτοδικείων της χώρας, οι οποίες δικαιώνουν τους αγρότες οι οποίοι ανέκοψαν πράξεις εκτέλεσης του δημοσίου και της Αγροτικής Τράπεζας εναντίον τους. Το δημόσιο, όπως αποφάνθηκαν τα δικαστήρια, είχε βεβαιώσει αόριστα, παράνομα και καταχρηστικά εναντίον των αγροτών, ποσά απλήρωτων δόσεων από συμβάσεις ρύθμισης οφειλών των αγροτών μετά από κατάπτωση εγγυήσεων του υπέρ της Αγροτικής Τράπεζας. Οι διώξεις εναντίον των αγροτών γίνονται επειδή τις δόσεις, που είναι με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, η «κακή» ΑΤΕ τις έχει μεταφέρει στο Ειδικό Λογιστήριο του Κράτους, με αποτέλεσμα το ελληνικό δημόσιο να κινείται εναντίον των αγροτών, οι οποίοι κινδυνεύουν με προσωποκράτηση. Για να αποφύγουν μια τέτοια κατάσταση οι αγρότες είναι αναγκασμένοι να προσφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, ώστε να αναγνωριστεί ότι δεν έχουν οφειλές προς την ΑΤΕ από τα «πανωτόκια», που τους επέβαλε όλα αυτά τα χρόνια η τράπεζα.


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.