HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ!

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σήμερα Δευτέρα 11.2 στις 4:3...

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας προσκαλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σήμερα Δευτέρα 11.2 στις 4:30μμ, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Μοναδικό θέμα: "Συζήτηση, σχετικά με το Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού και τις αλλαγές που επιφέρει στην Ανώτατη Εκπαίδευση".

Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου "Λαδόπουλος". Σύμφωνα με την πρόσκληση, ο Περιφερειάρχης καλεί να λάβουν μέρος, όλοι οι βουλευτές, οι δήμαρχοι της δυτικής Ελλάδας, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, τον πρόεδρο Δ.Ε. Πανεπιστημίου Δυτ.Ελλάδας, τον πρόεδρο ΑΤΕΙ Πατρών, τον πρόεδρο ΑΤΕΙ Μεσολογγίου, τον πρόεδρο Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου καθώς και εκπροσώπους φοιτητών Α.Ε.Ι.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.