HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

kalavrita-eshop "Καλαβρύτων Γη" - Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα από τη Ζαχλωρού!

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα το www.kalavrita-eshop.gr , ξεκινά την προσπάθειά του και πραγματικά χαιρόμαστε να παρουσιάζουμε τέτοιες π...

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα το www.kalavrita-eshop.gr, ξεκινά την προσπάθειά του και πραγματικά χαιρόμαστε να παρουσιάζουμε τέτοιες προσπάθειες και φυσικά τις στηρίζουμε. 
Το kalavrita-eshop.gr με έδρα τη Ζαχλωρού, ιδρύθηκε με στόχο να φέρει στην οικογένεια τα αγνά παραδοσιακά προϊόντα από την γη των Καλαβρύτων σε δελεαστικές τιμές Ως ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα που διακινούνται στην Ελληνική αλλά και Διεθνή αγορά από την γη των Καλαβρύτων με συνέπεια και στην καλύτερη ποιότητα.
Στο kalavrita-eshop θα βρείτε αρκετά χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα για να επιλέξετε, γεμίζοντας με ποιότητα και παραδοσιακή γεύση το τραπέζι σας συνδυασμένες με τα αγνότερα υλικά από την γη των Καλαβρύτων. Με ένα "κλικ" λοιπόν στο ηλεκτρονικό κατάστημα έρχεται στο σπίτι σας!
Τέτοιες προσπάθειες ναι, είναι και είδηση και κίνητρο για όλους, καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.