HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένωση Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι»

Από ομονοίας τα μεγάλα και τα μικρά έργα. Και πράγματι η ομόνοια είναι δημιουργική κοινωνική δύναμις, η οποία οδηγεί τα μέλη μια πολι...

Από ομονοίας τα μεγάλα και τα μικρά έργα. Και πράγματι η ομόνοια είναι δημιουργική κοινωνική δύναμις, η οποία οδηγεί τα μέλη μια πολιτείας, μιας οικογένειας, ενός Δήμου, τους αξιωματούχους της διακυβέρνησης κάθε λαού και γενικώς οιουδήποτε κοινωνικού συνόλου-φορέα, στην επιτέλεση έργων. Είναι παράγων ο οποίος ενώνει τις επιμέρους δυνάμεις προς κοινούς σκοπούς. Έτσι και τα ενεργά και συνειδητοποιημένα μέλη των αποδήμων Κρινοφυτινών Αθήνας, της Ένωσης Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι», με πνεύμα αγάπης και φιλαλληλίας, συνήλθαν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, στην Αθήνα, στα γραφεία της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, στην Λ. Πατησίων 121 και πραγματοποίησαν την 27η Τακτική Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση του έτους 2012 και συγχρόνως έκοψαν, με πολύ χαρά και την πρωτοχρονιάτικη πίττα, του έτους 2013. Το τυχερό φλουρί, έτυχε στον Παν/τη Κων. Ντακόλια. Ο καλός μας Παναγιώτης το χάρισε στην Ένωση, για οικονομική βοήθεια. Αφού του ευχήθησαν όλοι να είναι πάντα καλότυχος , με υγεία και οικογενειακή ευτυχία, τον χειροκρότησαν όλοι από καρδιάς. Η Γ/Σ διοργανώθηκε με ομόφωνη απόφαση των τακτικών μελών του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου -2009-2012- , υλοποιώντας την Καταστατική υποχρέωση, περί Γενικών Συνελεύσεων και Εκλογών.
Επραγματοποιήθη η λογοδοσία του Δ/Σ, με τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του έτους 2012 και τον προϋπολογισμό του 2013 και τέλος εψηφίσθησαν όλα θετικώς και ομοφώνως. Οι εργασίες έγιναν σε κλίμα φιλικό. Τις εισηγήσεις των θεμάτων ημερήσιας διάταξης επραγματοποίησε ο απερχόμενος Πρόεδρος Κώστας Κατσιάρης.
Έγινε διαλογική συζήτηση και αντηλλάγησαν απόψεις, με καλές και πρωτότυπες ιδέες, για την καλύτερη προσέγγιση των συγχωριανών με στόχο την ενότητα και την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των. Τονίστηκε ότι πρέπει να γίνει προσέγγιση με τους μονίμους κατοίκους του χωριού και να υπάρξει συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο Κρινοφύτων.
Επισημάνθηκε ιδιαιτέρως η γενικότερη αρνητική στάση των συγχωριανών μας, εδώ στην Αθήνα, καθώς και στο χωριό μας, που δεν συμμετέχουν και δεν βοηθούν οικονομικά. Εντύπωση προκάλεσε μία αποστροφή του προέδρου Κώστα Κατσιάρη, «ότι κάποιοι Κρινοφυτινοί, παρευρίσκονται σε χορούς και πίττες άλλων συλλόγων, χωρίς να έρχονται στην Ένωση μας. Επίσης επανέλαβε, για μια φορά ακόμη, όλοι μπορούμε να αλλάξουμε όψη του χωριού μας. Όχι στην μιζέρια και τον άκριτο λόγο. Ναι στην δημιουργικότητα, συμμετοχή και ανάληψη ευθυνών. Η Ένωση έχει πολλές δυνατότητες, αρκεί να βρεθούμε οι πολλοί στο ίδιο βάθρο, όπως οι Παγκραταίοι, οι Σκοταναίοι, οι Λυκουραίοι και πολλοί άλλοι. Μέχρι τώρα δεν δείχνουμε την ίδια διάθεση, για ενότητα και κοινή δράση. Κρατάμε ηρωικά εμείς οι ολίγοι κόντρα στην αδιαφορία των πολλών…» Όπως είπε και μας εχαρακτήρισε ο Θανάσης Γ. Κουφός……ήρωες».
Αφού επεραιώθησαν οι απολογιστικές εργασίες και εψηφίσθησαν ομόφωνα, επροχωρησαν αμέσως, στην διαδικασία εκλογών, για ανάδειξη νέων μελών στα διοικητικά όργανα της Ένωσης , θητείας -2013-2016-. Όταν ολοκληρώθη η ψηφοφορία, η τριμελής Εφορευτική Επιτροπή και συγχρόνως Προεδρείο της 27ης Γ/Σ, αποτελουμένη από τους: Αλέξιο Αθ. Πανουτσόπουλο, Πρόεδρο, Ασημάκη Ευγ. Πανουτσόπουλο, Γραμματέα και Χρυσάνθη Χρ. Κουφού, προέβησαν στην καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης, για κάθε υποψήφιο και κάθε αντίστοιχο όργανο διοίκησης της Ένωσης και οι τακτικοί εκλεγέντες συνήλθαν στις 10 Μαρτίου 2013 σε τακτική συνεδρίαση και εσυγκροτήθησαν σε σώμα, ως εξής: Τακτικά μέλη για το Διοικητικό Συμβούλιο: 1) Κων/νος Αλ. Κατσιάρης, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, 2) Γεώργιος Βασιλείου Καραντζιάς, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, 3) Παν/της Κων/νου Ντακόλιας ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, 4) Δημήτριος Φωτίου Κοκκότης, ΤΑΜΙΑΣ, 5) Παν/της Γεωργίου Πουπουνάκης, ΑΝΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ, 6) Δημήτριος Κων/ου Ντακόλιας, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ και 7) Νεοκλής Δημ. Θεοδώρου, ΕΦΟΡΟΣ.
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ :
Ζαφειρακόπουλος Γεώργιος του Σωτηρίου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Κατσιάρη Ανδρούλα σύζυγος Κων/νου , ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ , Καραμάνος Ηλίας , ΜΕΛΟΣ.
ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ «Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ»:
Κατσιάρης Κων-νος του Αλεξίου, Κοκκότης Δημήτριος του Φωτίου, Κατσιάρης Αλέξανδρος του Κων/νου και για την εκπροσώπηση στο Δ/Σ της Ομοσπονδίας, εψηφίσθη ο Κώστας Κατσιάρης.
Οι ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ διαδικασίες έγιναν σε κλίμα φιλικό με πολλά αστεία και πειράγματα.
Ο Επανεκλεγείς Πρόεδρος, Κώστας Κατσιάρης, ευχαρίστησε τους συμβούλους και υπεσχέθη και σ’ αυτή την νέα περίοδο, θα υπηρετήσει την Ένωση με απόλυτο σεβασμό σε κάθε φωνή Κρινοφυτινή και ολοκληρώνοντας την ομιλία του, είπε ΔΕΝ θα υποδυθώ τον κάτοχο της απόλυτης αλήθειας, ούτε θα ισχυρισθώ ό,τι έχω τα αλάθητα. Θέλω και Θέλουμε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη στο Δ/Σ μία ισχυρή Ένωση Κρινοφυτινών, σ’ ένα πεδίο δημιουργικής σύνθεσης ιδεών και πράξεων. Όχι στο μαρασμό από εμάς που επί δεκατρία χρόνια αγωνιζόμεθα και δεν κλονιζόμεθα, κρατώντας την, ΖΩΝΤΑΝΗ και δημιουργική.
Τέλος, εδόθησαν αλλήλοις εγκάρδιες ευχές, για καλόν αγώνα στην νέα περίοδο -2013-2016.
ΕΥΧΡΙΣΤΗΡΙΟ: Αγαπητέ εξάδελφε Θανάση! – Θανάσης Γ. Κουφός- , σ’ ευχαριστώ πρώτα σαν εξάδελφος Κώστας Κατσιάρης και ύστερα σαν Πρόεδρος της Ένωσης Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι», για όσα κολακευτικά και υπερβολικά είπες για εμένα, στην Γ/Σ 3-2-2013….ό,τι είμαι ο μακροβιότερος Πρόεδρος στην Ένωση και για την προσπάθεια και την αντοχή μου να την υπηρετώ με πάθος. Η έκκληση σου και προτροπή σου, να βοηθήσουν όλοι οι απόδημοι Κρινοφυτινοί, είναι πρωταρχικός σκοπός και μας βρίσκει σαν Δ/Σ απολύτως σύμφωνους, γιατί είναι έκκληση και προτροπή που εκφράζει το σύνολο των συγχωριανών μας και γίνεται από έναν άνθρωπο –εσένα- που πάντοτε από το μακρύ παρελθόν και μέχρι σήμερον, είναι-είσαι παρών, συμμετέχει, βοηθά οικονομικώς, παρακινεί και πολλούς Κρινοφυτινούς να αγκαλιάσουν την Ένωση και να είμεθα όλοι ενωμένοι, για κάθε καλό. Ευχαριστώ.
Υποσχόμεθα ό,τι θα πράξουμε τα καλλίτερα για την Ένωση και τα Κρινόφυτα.

Καί νά ενθυμήσθε πάντα: το παράγγελμα του Δημόκριτου: «Έν τή ένώσει ή ίσχύς».
Για το Διοικητικό Συμβούλιο -2013-2016-
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κώστας Κατσιάρης


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.