HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καμενιάνοι, Δροβολοβό και Δεσινό τιμούν τον Εθνεγέρτη Π.Π. Γερμανό

Οι Καμενιάνοι, το Δροβολοβό και το Δεσινό θα τιμήσουν με ιδιαίτερη λαμπρότητα στις 10 Μαΐου 2013 τον Εθνεγέρτη Π.Π. Γερμανό , στο ι...

Οι Καμενιάνοι, το Δροβολοβό και το Δεσινό θα τιμήσουν με ιδιαίτερη λαμπρότητα στις 10 Μαΐου 2013 τον Εθνεγέρτη Π.Π. Γερμανό, στο ιστορικό σπήλαιο της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής Δροβολοβού.
Εκείνη τη μέρα τιμούμε την Εθνική μας Παλιγγενεσία, τιμούμε τους αγώνες των προγόνων μας και αναβαπτιζόμαστε ως Έλληνες, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όλες τις γωνιές της γης ότι: Το απροσκύνητο γένος μας δεν υποτάσσεται, δεν υποκύπτει, δεν σκλαβώνεται, ούτε με τα όπλα, ούτε με οικονομικά και άλλα μέσα.
Καλούμε όλους τους καλοπροαίρετους συμπατριώτες μας – στην όμορφη αυτή γωνιά του ιστορικού Δροβολοβού – να τιμήσετε με την παρουσία σας την λαμπρή μας εκδήλωση, να τιμήσετε τον εθνεγέρτη μας, να βαδίσετε στα χνάρια των αγωνιστών προγόνων μας.

Εκ μέρους της επιτροπής
Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Νικολόπουλος- Καμενιανίτης
Ο γραμματέας Αλέξανδρος Σταθόπουλος


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.