HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αντιστράτηγος του Π.Σ. Δημοσθένης Καβέτσος στα Καλάβρυτα

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, ο Γενικός Επιθεωρητής Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος, Αντι...



Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, ο Γενικός Επιθεωρητής Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Καβέτσος του Χρήστου.
Ο Γενικός Επιθεωρητής, ξεναγήθηκε στο νέο σύγχρονο κτίριο της Υπηρεσίας , το οποίο κατασκευάστηκε μέσω Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα ( Σ.Δ.Ι.Τ.) και στο οποίο η Π.Υ. Καλαβρύτων μεταφέρθηκε και λειτουργεί από την 07 Ιανουαρίου του 2013.
Στην συνέχεια είχε συνάντηση με τους Υπαλλήλους της Υπηρεσίας, όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία της Υπηρεσίας και την σωστή προετοιμασία για την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο .
Εν συνεχεία μαζί με το Διοικητή και Αξιωματικούς της Π.Υ. Καλαβρύτων επισκέφθηκε τον Δήμο Καλαβρύτων όπου και είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Κο Γεώργιο Λαζουρά και τον Αντιδήμαρχο Υπεύθυνο για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Κο Φλογερά Ευθύμιο, με τους οποίους και συζήτησαν θέματα συνεργασίας της Π.Υ. Καλαβρύτων με τον Δήμο Καλαβρύτων , ενόψει και της επερχόμενη αντιπυρικής περιόδου.
Καλάβρυτα 20 Μαρτίου 2013
Ο Δ ι ο ι κ η τ ή ς
Βασίλειος Αθ.Αλεξόπουλος
Αντιπύραρχος



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.