HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση - Πρόσκληση των Γυμναστών - Προπονητών Χιονοδρομίας Καλαβρύτων

Ανακοίνωση εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή γυμναστών - προπονητών χιονοδρομίας που συγκροτήθηκε στα Καλάβρυτα για να λάβει αποφάσεις σχε...

Ανακοίνωση εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή γυμναστών - προπονητών χιονοδρομίας που συγκροτήθηκε στα Καλάβρυτα για να λάβει αποφάσεις σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου τους, ορίζοντας νέα συνάντηση στο Ξενοδοχείο Χελμός το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 20:00
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
"Το Σάββατο 2 Μαρτίου  και ώρα 20:00 έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Χελμός η συγκέντρωση των γυμναστών-προπονητών χιονοδρομίας που εξασκούν το επάγγελμα του εκπαιδευτή στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.
Μέσα από την συγκέντρωση διαπιστώθηκε ο κοινός προβληματισμός, όλων των Δασκάλων-Προπονητών, σχετικά με την ανεξέλεγκτη δραστηριοποίηση προσώπων που εξασκούν το επάγγελμα δίχως τα απαραίτητα προσόντα και αποδεικτικά.
Με αφετηρία αυτόν τον προβληματισμό, έγιναν οι ακόλουθες προτάσεις:
α. Η επόμενη συγκέντρωση να γίνει μεταξύ των Γυμναστών-Προπονητών Χιονοδρομίας με ή χωρίς ειδικότητα.
β. Η επόμενη συγκέντρωση να γίνει μεταξύ όλων όσων δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Χ.Κ.Κ είτε έχουν τα νόμιμα πτυχία είτε όχι.
Ψηφίστηκε η 2η πρόταση.
Συνοψίζοντας ορίστηκε νέα συνάντηση στις 23 Μαρτίου στον ίδιο χώρο (Ξενοδοχείο "Χελμός") και ώρα 20:00 με σκοπό τη λήψη αποφάσεων για κινητοποιήσεις.
Στην συγκέντρωση θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας ένωσης Δασκάλων –Προπονητών κος Γεώργιος Αραχωβίτης."
Η συντονιστική Επιτροπή.



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.