HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μιμή Ντενίση: Διαβάζω ανελλιπώς ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, σκέφτομαι να ανεβάσω θεατρικό αφιερωμένο στην ηρωική μορφή της Καλαβρυτινής Μάνας

Με μεγάλη χαρά λάβαμε ένα ξεχωριστό μήνυμα από την κ. Μιμή Ντενίση που δηλώνει αναγνώστριά μας με ιδιαίτερη προτίμηση στη μελέτη των Αρχεί...

Με μεγάλη χαρά λάβαμε ένα ξεχωριστό μήνυμα από την κ. Μιμή Ντενίση που δηλώνει αναγνώστριά μας με ιδιαίτερη προτίμηση στη μελέτη των Αρχείων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και όπως μας εκμυστηρεύτηκε σκέφτεται να  σκηνοθετήσει και να ανεβάσει θεατρικό έργο αφιερωμένο στην ηρωική μορφή της Καλαβρυτινής Μάνας.



 Το μήνυμα της κ. Μιμής Ντενίση έχει ως εξής: 

Παρακολουθώ ανελλιπώς τα ντοκουμέντα για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, από το Ιστορικό Αρχείο Κανελλόπουλου, που δημοσιεύονται στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ- NEWS. Πρόκειται για μια προσφορά του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην ανάδειξη του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Πιο σημαντική όμως είναι η ενημέρωση της νεολαίας μας στις αληθινές ιστορικές διατάσεις ενός σημαντικού τραγικού γεγονότος, όπως του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που σημάδεψε την ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Γνωρίζω επίσης τη συμβολή του Ιστορικού Αρχείου Κανελλόπουλου και την προσφορά του φίλου Δημήτρη στην ίδρυση και οργάνωση του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Έχω προβληματιστεί και σκέφτομαι να σκηνοθετήσω και να ανεβάσω ένα θεατρικό έργο αφιερωμένο στην ηρωική μορφή της Καλαβρυτινής Μάνας. Σ’ αυτό με ενέπνευσαν τα ντοκουμέντα του Ιστορικού Αρχείου Κανελλόπουλου.
Θερμά συγχαρητήρια φίλε Δημήτρη.
Μπράβο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ- NEWS.
Μιμή Ντενίση


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


1 σχόλιο

  1. Ηλέκτρα Κολιάτσου18 Απριλίου 2013 στις 2:01 μ.μ.

    Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τη δημοσίευση των ντοκουμέντων του Ιστορικού Αρχείου Κανελλόπουλου, για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Οι αποκαλύψεις από τα ντοκουμέντα αυτά, είναι συγκλονιστικές και ρίχνουν άπλετο φως στο ΓΙΑΤΙ σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε η Σφαγή των Καλαβρύτων. Ο καθένας απλός Έλληνας Πολίτης [γυναίκα, άνδρας, παιδί], έχει κρίση και καταλαβαίνει γιατί στήθηκαν οι σταυροί στην Επαρχία Καλαβρύτων από τους Ναζί και τους συνεργάτες τους. Εκείνο που μου κάνει, όμως, εντύπωση, είναι ο υποχθόνιος και δόλιος πόλεμος που κάνουν μερικοί στον κ. Κανελλόπουλο. Εβδομήντα χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα και οι ίντριγκες, οι ύποπτες μεθοδεύσεις συνεχίζονται. Γνωρίζω τον κ. Κανελλόπουλο, τη δύναμη της ψυχής του και την ανεξάντλητη θέλησή του να φέρει σε πέρας τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Στο υβρεολόγιο ο νικητής είναι ο νικημένος.
    Συγχαρητήρια αγαπητέ κ. Κανελλόπουλε, συγχαρητήρια και στο KALAWRYTA NEWS για την προσφορά του.
    Ηλέκτρα Κολιάτσου
    από Άσσο Κορινθίας
    Οδοντίατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.