HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Φωτογραφία της Ημέρας: Καλάβρυτα και Ακράτα σκόρπισαν Νότες στο Αίγιο!

Φωτογραφία από την μουσική εκδήλωση των  “Blowin' in the wind” στο Αίγιο (φωτό από την καλή μας φίλη Χρύσα Κουνινιώτη) Μια πο...


Φωτογραφία από την μουσική εκδήλωση των “Blowin' in the wind” στο Αίγιο
(φωτό από την καλή μας φίλη Χρύσα Κουνινιώτη)

Μια πολύ ευχάριστη μουσική έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν ή έτυχε να περνούν από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Μαΐου. Οι BLOWIN’ IN THE WIND, ένα νέο, φιλόδοξο και πρωτότυπο συγκρότημα πνευστών με μουσικούς από την Ακράτα και τα Καλάβρυτα, ήρθε στο κέντρο της πόλης του Αιγίου να σαλπίσει μνήμες από το παρελθόν στο σιωπηλό τα τελευταία χρόνια κιόσκι της φιλαρμονικής.

Μελωδίες απ’ όλο το φάσμα της μουσικής μέσα από την ιδιαίτερη «φωνή» των πνευστών οργάνων ενώθηκαν αλυσιδωτά σε μια πρωτότυπη παράσταση που συνδυάζει την μουσική και το θέατρο δρόμου υπό την σκηνοθετική βοήθεια της θεατρολόγου κ.Μαρίας Σπυροπούλου.

Τη διεύθυνση των BLOWIN’ IN THE WIND έχουν οι Γιώργος Μπαμπαράκος (Μαέστρος της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων) και Χρήστος Ασημακόπουλος (Μαέστρος της Φιλαρμονικής Ακράτας). Τα μέλη του συγκροτήματος που αποτελούν και το βασικό κορμό της ομάδας είναι: Χρ.Ροδοπούλου (flauto), Σ.Πατρινός (clarinet), Γ.Γιαννοπούλου (clarinet), Χ.Ασημακόπουλος (sax alto), Φ.Στεφανοπούλου (sax alto), Τ.Σπανόπουλος (sax tenor), Γ.Μπαμπαράκος (trumpet), Χρ.Μπαρλογιάννη (trumpet), Μ.Κακαβά (baritone), Χ.Αργάνης (baritone), Π.Μπιζούτης (sousaphone), Β.Ανδριόπουλος (percussion), Ν.Στρουμπούκης (drums).

Το συγκρότημα παρουσιάζει συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας και καλύπτει μουσικά κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Επίσης η ομάδα θέλοντας να συμβάλει στην διάδοση των πνευστών μουσικών οργάνων παρουσιάζει ειδικά εκπαιδευτικά - μουσικά προγράμματα σε δημοτικά και γυμνάσια της περιοχής μας.

Η επόμενη συναυλία του γκρουπ είναι προγραμματισμένη για της 24 Μαΐου στις 9 το βράδυ στην Πάτρα στο πλαίσιο του «Μουσικού Μαΐου 2013» - Ωδείο Πατρών Φιλαρμονική Εταιρεία.

Το Μουσικοθεατρικό Δρώμενο με τίτλο «MEET THE MASTERS» φιλοξένησε η Δημοτική Κοινότητα Αιγίου του Δήμου Αιγιάλειας με την πρωτοβουλία και τη φροντίδα των συμβούλων κ.Μαρίας Καβούνη και κ.Γιώργου Κουνινιώτη.



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.