HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι νέοι Αντοδήμαρχοι στο Δήμο Καλαβρύτων

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, με την υπ’ αριθμ. 263/2013 απόφασή του, όρισε τους παρακάτω Αντιδημάρχους του Δήμου Κ...



Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, με την υπ’ αριθμ. 263/2013 απόφασή του, όρισε τους παρακάτω Αντιδημάρχους του Δήμου Καλαβρύτων:
1.    Τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΓΚΑΦΑ του Μιλτιάδη, Αντιδήμαρχο Παιδείας και Διοίκησης και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Καλαβρύτων.

2.    Τη ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ) ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ του Νικολάου, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας.

3.    Τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΥΓΑ του Νικολάου, Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνοτροφίας και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Αροανίας.

4.    Τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΠΠΑ του Σπυρίδωνος, Αντιδήμαρχο Απασχόλησης και κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Παΐων.




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.