HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντυπωσιακή η τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Σκεπαστού

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση λήξης των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Σκεπαστού στην κατάμεστη...


Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση λήξης των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Σκεπαστού στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου.
Οι 100 περίπου χορευτές όλων των ηλικιών γοήτευσαν και ενθουσίασαν τους θεατές παρουσιάζοντας επί σκηνής ένα μοναδικό θέαμα παραδοσιακών χορών, μέσα σε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι από περιοχές της χώρας μας.
Την Εκδήλωση άνοιξαν τα παιδικά τμήματα με χορούς από Ήπειρο , Μακεδονία, Νησιά του Αιγαίου, Πελοπόννησο όπου ακούστηκαν και πολλά παιδικά τραγούδια . Τη σκυτάλη πήραν τα τμήματα ενηλίκων με χορούς από Β. Θράκη, Μακεδονία και για το τέλος τα τμήματα παραστάσεων μάγεψαν το κοινό με τη λεβεντιά των κρητικών χορών.
Η μεγάλη συμμετοχή και το θερμό χειροκρότημα του κοινού αποτελούν την απόλυτη ικανοποίηση για τους χορευτές του ομίλου και ταυτόχρονα δέσμευση για τα μέλη του Συλλόγου Σκεπαστού για επιπλέον δραστηριότητες και εκδηλώσεις.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γ. Λαζουράς, ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Μαγκαφάς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ε. Φλογεράς, ο κ. Ε. Κασσαλιάς Δ/ντής Ε.Α.Σ. Καλαβρύτων, ο πατήρ Α. Τρυφωνόπουλος Εφημέριος Ιερού Ναού Άγιου Ανδρέου Σκέπαστου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Σκεπαστού κ. Α. Μπάλιος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, οι οποίοι και κλήθηκαν για τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων στους χορευτές.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησαν τους χορευτές για τη συμμετοχή τους ανανεώνοντας το ραντεβού για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Συγχαρητήρια και ευχαριστίες εκφράστηκαν προς τους δασκάλους χορού κ. Γιαννόπουλο Χρήστο και κ. Ζιάκου Ιωάννα για τη συνεργασία. Ευχαριστήρια επίσης εκφράστηκαν και στους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν προς το Σύλλογο τονίζοντας πως ο Ελληνικός παραδοσιακός χορός είναι τρόπος επικοινωνίας, έκφρασης της παράδοσης μας, ανήκει στα μεγάλα κεφάλαια της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και υποχρέωση μας είναι όχι μόνο να τον γνωρίσουμε καλά αλλά και να τον μεταδώσουμε στις ερχόμενες γενιές.







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.