HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίτιμος Καθηγητής Δασοπονίας ο Καμενιανίτης Γ. Μαξίμος Ιβηρίτης (Νικολόπουλος)

Κατόπιν ενθέρμου εισηγήσεως του Διευθυντή του Τ.Ε.Ι. Καβάλας (Παράρτημα Δράμας), του τμήματος Τεχνολογίας Γεωπονίας και των σχετικών συ...

Κατόπιν ενθέρμου εισηγήσεως του Διευθυντή του Τ.Ε.Ι. Καβάλας (Παράρτημα Δράμας), του τμήματος Τεχνολογίας Γεωπονίας και των σχετικών συνακολούθων αποφάσεων.
Η Σύγκλητος του Τ.Ε.Ι. Καβάλας, απεφάσισε την αναγόρευση του Γ. Μαξίμου Ιβηρίτη (Νικολόπουλου) εις « Επίτιμον Καθηγητή του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχειρίσεως Φυσικού Περιβάλλοντος» του ως άνω εκπαιδευτικού ιδρύματος. Τούτο έγινε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους.
Η ανωτέρω τιμητική διάκριση που αντανακλά και το «Ημέτερο» εκπαιδευτικό ίδρυμα-όπως γράφει η Σύγκλητος-έγινε, εκτιμώντας τη συμβολή του Γ. Μαξίμου στην προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος του Αγίου Όρους, που εκφράζεται ποικιλοτρόπως κατά την πολύχρονη εν τω Αγιονύμω Όρει βιωτή του, καθώς και για την συγγραφή του πολυτίμου βιβλίου του, «Τα Αγιορειτικά μνημεία της Φύσεως».

Σεβόμενοι την σεμνότητα και την ταπεινότητα του Γέροντος Μαξίμου, τον συγχαίρουμε και γι αυτή του τη διάκριση, που αντανακλά στην γενέτειρα του, καθώς και σε ολόκληρη την Καλαβρυτινή κοινωνία. Αιτούμενοι δε τις ευλογίες του τον παρακαλούμε να προσεύχεται για όλους μας.





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.