HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Απόλυτη Επιτυχία το Εσωτερικό Ομαδικό Κύπελο Σακακιστικού Ομίλου Καλαβρύτων

Με πολύ μεγάλη επισημότητα και επιτυχία πραγματοποιήθηκε Τρίτη 11/6 και Τετάρτη 12/6, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ολοήμερου Δ...



Με πολύ μεγάλη επισημότητα και επιτυχία πραγματοποιήθηκε Τρίτη 11/6 και Τετάρτη 12/6, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων 'ΑΓΛΑΪΑ ΚΟΝΤΗ-ΕΛΕΝΗ ΧΑΜΨΑ' το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ-ΕΠΑΡΧΙΑΣ (ΣΕΠΟΚΕ) για μαθητές βασικής Εκπαίδευσης που έχουν Αθλητικό Δελτίο στο Σκάκι.
Συμμετείχαν δέκα έξη (16) παιδιά, που φοιτούσαν στις τάξεις Β-Γ-Δ-Ε του Δημοτικού και που όλο τον χρόνο είχαν παρακολουθήσει στο Σχολείο τους (2 φορές την εβδομάδα), τα δωρεάν μαθήματα σκάκι από τον Πρόεδρο του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Ραζή. Σχημάτισαν, από μόνα τους, ομάδες των 2 ατόμων (με την μέθοδο αυτή, ενισχύθηκε η αυτοβουλία και η ομαδικότητά τους).
Την Διοργάνωση, πάντα οικειοθελώς και αφιλοκερδώς, βοήθησαν (υποδειγματικά) με Γραμματειακή υποστήριξη-Διαιτησίες και ποικιλία λοιπών τρόπων, πολλά Μέλη του ΣΕΠΟΚΕ, όπως οι Θεοδόσιος Παναγόπουλος-Αθανάσιος Πετρόπουλος-Κική Λούτση-Κορίννα Γεωργιάδου-Ηλείας Ερμείδης-Σταύρος Σταυρόπουλος-Ρεγγίνα και Ρόζα Ραζή-Βαρβάρα Βασιλάτου-Σωτήριος και Γεώργιος Πεντζιάς. Χρέη Διευθυντή Αγώνων και οικοδεσπότη επιτέλεσε με άψογο τρόπο ο Διευθυντής του Σχολείου Θεόδωρος Χαλμούκης. Επικεφαλής Διαιτητής και Γιατρός αγώνων ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου Δρ Ν. Ραζής. Επιτροπή Ενστάσεων αποτέλεσαν οι Τάκης Νικολάου (τ. Δήμαρχος ως Πρόεδρος) - Λεωνίδας Βασιλόπουλος(Δντής Νοσοκομείου)-Ελευθέριος Μαζαράκης.
Μετά από 16 ενδιαφέρουσες παρτίδες, που πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικά όμορφο και πολιτισμένο κλίμα και που πιστοποιούν την άνθηση του ζατρικίου στην περιοχή μας, την 3η θέση κατέκτησαν οι Άγγελος Στέργιος-Λάζαρος Θωμόπουλος, την 2η οι Qyeffa Rexhino-Σπύρος Μαργαρώνης και την 1η οι Κωνσταντίνος Χαλμούκης-Άγγελος/Βασίλειος Χαλμούκης.
Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν Παρασκευή 14/6, παρουσία πάρα πολύ κόσμου, στην μεγάλη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Καλαβρύτων, στα πλαίσια της πραγματικά εξαιρετικής 'Γιορτής Αποφοίτησης' των Μαθητών της 6ης τάξης. Όλοι οι σκακιστές έλαβαν θαυμάσια “Τιμητική Διάκριση-Δίπλωμα Συμμετοχής” που φιλοτέχνησε το Σχολείο. Επιπλέον οι 3 πρώτες Ομάδες παρέλαβαν βαρύτιμα Κύπελλα και οι παίκτες αντίστοιχα Μετάλλια. Την Εκδήλωση, μεταξύ των άλλων, λάμπρυναν με την παρουσία τους και συμμετείχαν οι καλεσμένοι του ΣΕΠΟΚΕ κ.κ. Νικόλαος Διαμάντης (Πρόεδρος Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου) και Χρίστος Κοντογιάννης (Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας) οι οποίοι και μίλησαν με κολακευτικά λόγια για τον ΣΕΠΟΚΕ. Επίσης, ο Διευθυντής κ. Θεόδωρος Χαλμούκης στα πλαίσια του απολογισμού της σχολικής χρονιάς, εξήρε το σημαντικό έργο που παράγεται σε όλη την περιοχή από τον Σύλλογο και τον Πρόεδρό του κ. Ν. Ραζή, ο οποίος πρόσφερε αναμνηστικά και τιμητικές διακρίσεις τόσο στους 2 ως άνω προσκεκλημένους όσο και στην Δασκάλα Σταυρούλα Γαντζούδη, Συντονίστρια της Σχολικής Εφημερίδας (τάξη Δ2) ' ΧΕΛΙ- ΔΟΝΙΣΜΑΤΑ' που στις σελίδες της φιλοξένησε σκακιστική συνέντευξη του Τάκη Νικολόπουλου.
Τέλος, αξίζει αναφοράς η έκθεση Φωτογραφικού Υλικού-Δημοσιευμάτων-Διακρίσεων του Ομίλου, καθώς και οι θερμές-ειλικρινείς ευχαριστίες που εμπεριστατωμένα και από μικροφώνου ανέφερε ο κ. Ν. Ραζής για Δωρητές υλικού του ΣΕΠΟΚΕ: Γρηγόριο Καλλιμανόπουλο-Ηλία Αρμπή -Δημήτρη Νίκα-Λίτσα Σαμαρτζοπούλου-Τάκη Βαρβιτσώτη-Νικόλαο Τζόβολο, χάρις στους οποίους κατέστη εφικτή, πάντα με την συμπαράσταση Διευθυντού-Διδασκόντων, η ξεχωριστή Διοργάνωση.







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.