HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκίνησε επαφές η "Ριζοσπαστική Κίνηση Καλαβρύτων"

Μέλη της νεοσύστατης "Ριζοσπαστική Κίνηση Καλαβρύτων" πραγματοποίησαν την Κυριακή 2 Ιουνίου επισκέψεις στα Τριπόταμα, Δάφνη, ...

Μέλη της νεοσύστατης "Ριζοσπαστική Κίνηση Καλαβρύτων" πραγματοποίησαν την Κυριακή 2 Ιουνίου επισκέψεις στα Τριπόταμα, Δάφνη, Πάος και Κλειτορία, συζήτησαν με τοπικούς Δημοτικούς Συμβούλους και κατοίκους των περιοχών αυτών πάνω στις αρχικές θέσεις της κίνησης.
Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν οτι αποτελή κοινή συνείδηση όλων η αναγκαιότητα της ύπαρξης αυτής της νέας κίνησης που θα αναδείξει με εσωτερικές Δημοκρατικές διαδικασίες το μελλοντικό Δήμο.
Οι περιοδείες θα συνεχιστούν επόμενο χρονικό διάστημα για την συνέχιση αυτού του εποικοδομητικού διαλόγου με τους πολίτες και την κοινωνία.



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.