HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στις κινητοποιήσεις των Δημάρχων

Ο Δήμος Καλαβρύτων συμμετέχει, ενεργά και δυναμικά, στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε, ομόφωνα, η έκτακτη συνέλευση των Δημάρχων, ως μια...

Ο Δήμος Καλαβρύτων συμμετέχει, ενεργά και δυναμικά, στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε, ομόφωνα, η έκτακτη συνέλευση των Δημάρχων, ως μια μορφή αντίστασης στην επίθεση, στους περιορισμούς και στη συρρίκνωση που επιβάλλεται στην τοπική αυτοδιοίκηση και στους Δήμους, καταργώντας τη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια τους, που κατοχυρώνεται από την Ευρωπαϊκή Συνθήκη και το Σύνταγμά μας, μια επίθεση που υπαγορεύεται από τις δεσμεύσεις των εξοντωτικών μνημονίων και των εξουθενωτικών όρων των δανειστών μας, τα οποία πρέπει να επανεξετασθούν και να επαναδιαπραγματευθούν.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, εξέδωσε, χθες, την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σε εκτέλεση απόφασης της έκτακτης συνέλευσης των Δημάρχων της 12 Ιουλίου 2013, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ η λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου, εκτός από την καθαριότητα και τις κοινωνικοπρονοιακές δομές, για σήμερα Δευτέρα, αύριο Τρίτη και μεθαύριο Τετάρτη, 15, 16 και 17 Ιουλίου, αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για την αφαίρεση αρμοδιοτήτων, πόρων και προσωπικού από τους Δήμους και τη συρρίκνωση και τον περιορισμό του σημαντικού κοινωνικού και αναπτυξιακού τους έργου, γεγονός που θα έχει σοβαρές συνέπειες στην καθημερινή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και στην προσφορά αξιόπιστων υπηρεσιών σε αυτούς.
Η επίθεση και στοχοποίηση της αυτοδιοίκησης και των Δήμων, είναι ενάντια απέναντι στα δικαιώματα και την εξυπηρέτηση των δημοτών μας».

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων θα συμμετάσχει στις συγκεντρώσεις και στις πορείες που οργανώνουν οι φορείς και οι εργαζόμενοι, στην αυτοδιοίκηση, σήμερα στην Πάτρα και αύριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα.






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.