HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο "ΑΙΓΙΕΑΣ" στα Καλάβρυτα!

   Μια υπέροχη κυριακάτικη εκδρομή στα Καλαβρυτοχώρια είχαν την τύχη να απολαύσουν οι λάτρεις του ορεινού τοπίου, οι φίλοι και τα...

  


Μια υπέροχη κυριακάτικη εκδρομή στα Καλαβρυτοχώρια είχαν την τύχη να απολαύσουν οι λάτρεις του ορεινού τοπίου, οι φίλοι και τα μέλη του “ΑΙΓΙΕΑ” που την Κυριακή 14 Ιουλίου επέλεξαν τα Καλάβρυτα για προορισμό του ταξιδιού τους. Και βέβαια πλάι στο πανέμορφο φυσικό κάλλος του τοπίου, δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν την Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου αλλά και το Σπήλαιο των Λιμνών στα Καστριά, να δοκιμάσουν πέστροφα στο Πλανητέρο αλλά και γευστικά γλυκά σε κάθε τους σταθμό.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του ΑΙΓΙΕΑ  Μαρία Καβούνη, οι επόμενες ημέρες θα είναι πλούσιες σε δράση για τον σύλλογο καθώς ετοιμάζει μια εθελοντική δράση στην ενορία του, τον καθιερωμένο εορτασμό της Αγίας Άννας (25/7), την προγραμματισμένη εκδήλωση στο πλαίσιο Future Library για τα παιδιά (6/8) αλλά και μια βραδιά έκπληξη (27/7) για τους κατοίκους του Συνοικισμού σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΙΩΝΕΣ Ελίκης και το φετινό Παγκόσμιο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει ο παραπάνω σύλλογος.

η πρόεδρος του ΑΙΓΙΕΑ  Μαρία Καβούνη








Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.