HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου έδωσαν ζωή στο Άσυλο Ανιάτων

Μια ιδιαίτερη βραδιά έζησαν τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου την Τετάρτη 3 Ιουλίου όταν συμμετέχον στην πολύ όμορφη εκδήλωσ...



Μια ιδιαίτερη βραδιά έζησαν τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου την Τετάρτη 3 Ιουλίου όταν συμμετέχον στην πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Άσυλου Ανιάτων στην Πάτρα, στην ταράτσα του Ιδρύματος.

Δυο χορευτικά τμήματα με παραδοσιακές φορεσιές  χόρεψαν για μια ώρα χορούς της Πελοποννήσου και της Ηπείρου, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε ανθρώπους που πραγματικά τις έχουν ανάγκη .

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος κ. Ανδρέας Παναγόπουλος, σε σύντομο χαιρετισμό, καλωσόρισε  τα μέλη και τους φίλους του Ιδρύματος που κατέκλυσαν τον χώρο της ταράτσας και ευχαρίστησε τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού για την συμμετοχή τους.

Συνεχίζοντας το όμορφο «ταξίδι»  της παράδοσης.  
Η επόμενη εμφάνιση των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού, είναι μεθαύριο Κυριακή 7 Ιουλίου και ώρα 08.00 μ.μ στο 1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νιφορείκων, στα Νιφορέικα Δυτικής Αχαΐας.

Μετά την παρουσίαση των χορών θα επακολουθήσει  Λαϊκή βραδιά με τους Γιάννη Πανίτσα, Σπύρος Πανταζόπουλος, Σοφία Κετικίδου, Κων/να Στάμου, και ο Νίκος Σκαλτσάς. 





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.