HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

11 έως τις 27 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Aπό τις 11 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των επιτυχόντων ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών και  ...

Aπό τις 11 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των επιτυχόντων ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών και  Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Σχετικές ανακοινώσεις θα εκδόσουν και οι γραμματείες των σχολών.
Για τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Αγίου Νικολάου Κρήτης οι ημερομηνίες εγγραφής αναμένονται να ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες από τις σχολές.

Για την εγγραφή τους λοιπόν οι επιτυχόντες ή νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη γραμματεία της σχολής ή του τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

-Αίτηση για εγγραφή. (θα την παραλάβουν από την σχολή)

-Τίτλο απόλυσης: απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του Λυκείου αποφοίτησης ή νομίμως κυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.

-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

-Εξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.

- Εκτός των παραπάνω και μόνο όσοι πέτυχαν με το σύστημα του Ενιαίου Λυκείου (90% και 10%) υποβάλλουν και αντίγραφο της βεβαίωσης (πρόσβασης) της παραγράφου 13 του άρθρου 1 του Ν. 2525/1997, όπως συμπληρώθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 1 του Ν.2909/2001 .
Κατά την προσέλευσή τους για εγγραφή, οι εισαχθέντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο να αποδεικνύονται τα ονομαστικά τους στοιχεία και η ακριβής ημερομηνία γέννησης.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.