HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 23ης Αυγούστου 2013

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Κα...


Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:



1. Περί καθορισμού χώρου και τελών εμποροπανήγυρης Σεπτεμβρίου 2013 στα Τριπόταμα της Τοπικής Κοινότητας Ψωφίδας Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.

2. Περί καθορισμού χώρου και τελών εμποροπανήγυρης Σεπτεμβρίου 2013 στην πόλη των Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

3. Περί καθορισμού χώρου και τελών εμποροπανήγυρης Σεπτεμβρίου 2013 στην πόλη της Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

4. Περί των εκδηλώσεων στις 20-22 και 28-29 Σεπτεμβρίου 2013 της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών «Ο ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ».

5. Περί του από 23/07/2013 εγγράφου Προέδρου της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας για Μνημόνιο Συνεργασίας Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014».

6. Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης B΄ Τριμήνου του έτους 2013 υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2013.

7. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία: «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».

8. Περί επιχορήγησης του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία: «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».

9. Περί επιχορήγησης του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία: «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» (.Δ.Μ.Κ.Ο).

10. Περί αποδοχής της ένταξης της Πράξης «Προμήθεια εξοπλισμού παιδικών χαρών του Δήμου Καλαβρύτων στο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

11. Περί τροποποίησης του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καλαβρύτων οικον. έτους 2013.

12. Περί καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Εσωτερική Οδοποιία προς Αγία Μαρίνα Τοπικής Κοινότητας Σειρών» Δημοτικής Ενότητας Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων.

13. Περί αίτησης κ. Παναγιώτη Μανωλάκη, κατοίκου Τοπικής Κοινότητας Λυκούριας Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων, για περίφραξη κοινοχρήστου δρόμου στη γέφυρα του Αροανίου ποταμού από Αναστασόπουλους.

14. Περί αίτησης Γεωργίας Καρατζιά, για αποκλεισμό κοινοχρήστου - δημοτικού δρόμου, στην Τοπική Κοινότητα Κρυνοφύτων, Δ.Ε. Κλειτορίας από τον ιδιώτη Καραχάλιο.

15. Περί της υπόθεσης Μπίκου Γεωργίου στην Τοπική Κοινότητα Κερτέζης Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

16. Περί της από 78-5-2013 αριθ. πρωτ. του Δήμου 6224/16-5-2013 αίτησης του κ. Θεοδώρου Δουκλιά σχετικά με την αναφερόμενη καταπάτηση και αυθαίρετη δόμηση κοινοτικού-κοινόχρηστου χώρου στην Τοπική Κοινότητα Κερτέζης Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

17. Περί καταπάτησης δημοτικού χώρου (δημοτική οδός στο σχέδιο πόλης επέκταση Βάλτου) εμπρός από ιδιοκτησία Δημόπουλου στην Τοπική κοινότητα Καλαβρύτων Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

18. Περί διαγραφής τελών.

19. Περί αιτήματος του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστριωτών «ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» για επιχορήγηση από το Δήμο.

20. Περί αιτήματος του Συλλόγου «Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΚΕΡΠΕΣΙΩΤΩΝ» για επιχορήγηση από το Δήμο.







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.