HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λειβάρτζι - Μια ξεχωριστή Σκακιστική βραδιά δίπλα στο ποτάμι, κάτω από τα πλατάνια

Από Λειβάρτζι - Μια ξεχωριστή Σκακιστική βραδιά δίπλα στο ποτάμι, κάτω από τα πλατάνια Αισίως συμπλήρωσαν εφέτος τα δέκα έξη(16!) χρό...

Από Λειβάρτζι - Μια ξεχωριστή Σκακιστική βραδιά δίπλα στο ποτάμι, κάτω από τα πλατάνια

Αισίως συμπλήρωσαν εφέτος τα δέκα έξη(16!) χρόνια οι Σκακιστικές εκδηλώσεις στην μαγευτική πλατεία Λειβαρτζίου, δίπλα στο ποτάμι, κάτω από τα πλατάνια. Είναι από τις μακροβιότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την Επαρχία Καλαβρύτων.
Στο χώρο που έχουν κατά καιρούς επισκεφθεί μεγάλοι σκακιστές – Έλληνες και ξένοι – ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Αθήνας και ο Σύλλογος Λειβαρτζινών Πάτρας, σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων και Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), διοργάνωσαν και επιτέλεσαν μία ακόμη σκακιστική βραδιά, στα πλαίσια των φετινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του καλοκαιριού: Ο Δρ Ν. Ραζής, Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ, αντιμετώπισε σε διαφορετικές σκακιέρες, σε αγώνες επίδειξης σιμουλτανέ, 13 νεαρές και νεαρούς παίκτες. Παίχθηκαν ενδιαφέρουσες παρτίδες ζατρικίου, μαζί με επιμέρους αναλύσεις θέσεων, συνολικής διάρκειας περί τις 3 ώρες. Ο Ν. Ραζής κέρδισε τις 12 και έχασε από τον μαθητή Γυμνασίου Χαράλαμπο Κοντή.
'Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ωραιότατα διπλώματα συμμετοχής και – επιπλέον – ο Χ. Κοντής και βαρύτιμο αναμνηστικό κύπελλο, όλα προσφορά των Λειβαρτζινών Συλλόγων, εκ μέρους των οποίων παρευρέθησαν τα Μέλη των αντίστοιχων Διοικητικών Συμβουλίων Δήμητρα Ζαφειροπούλου (Αθήνας) και Παναγιώτης Καλογεράκης (Πάτρας).
Τονίστηκαν τα οφέλη που προσφέρει το σκάκι, στην ευγενή άμιλλα, στην διαπαιδαγώγηση του χαρακτήρα και στην συγκρότηση σταθερής και συγκροτημένης προσωπικότητας.
Η θαυμαστή αυτή βραδιά, έκλεισε με γεύμα για τους φιλοξενούμενους, στην μαγευτική πλατεία Λειβαρτζίου, με την ευχή τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις να συνεχιστούν και στο μέλλον, γιατί προάγουν όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά και τον πολιτισμό.

Από Λειβάρτζι - Μια ξεχωριστή Σκακιστική βραδιά δίπλα στο ποτάμι, κάτω από τα πλατάνια







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.