HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοβαρό (και πάλι) τροχαίο στην Πατρών - Καλαβρύτων (φωτό) - Επιτέλους ας γίνει κάτι...

Νεότερη ενημέρωση: Δυστυχώς εξέπνευσε ο οδηγός Του οχήματος. Ο άτυχος οδηγός που έχασε τη ζωή του είναι ο Νίκος Παναγόπουλος, πρώη...


Νεότερη ενημέρωση: Δυστυχώς εξέπνευσε ο οδηγός Του οχήματος. Ο άτυχος οδηγός που έχασε τη ζωή του είναι ο Νίκος Παναγόπουλος, πρώην Αντιδημάρχος του Δήμου Φαρρών......

Σοβαρό τροχαίο με έναν τραυματία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρων -Καλαβρύτων στο ύψος της Καλλιθέας όταν Ι.Χ με ένα επιβάτη συγκρούστηκε με Νταλίκα. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου ο οποίος και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πατρών 
Να σημειώσουμε οτι η Πατρών - Καλαβρύτων είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος που ενώνει πολλά από τα χωρία των Καλαβρύτων με την Πάτρα και στο συγκεκριμένο σημείο, εξαιτίας της επικινδυνότητας του δρόμου συμβαίνουν πολύ συχνά ατυχήματα.
Στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου κ. Αθανάσιος Φρατζής  ο οποίος επικοινώνησε με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και μας δήλωσε: 

"Φτάσαμε στο 2013 και δυστυχώς οι δρόμοι που εξυπηρετούν τους χιλιάδες κατοίκους αλλά και επισκέπτες της ορεινής Αχαΐας είναι κατασκευασμένοι το 1860 !!!
Με αφορμή και το σημερινό ατύχημα στης «αμαρτωλή» στροφή στην Καλλιθέα, ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας, κάνει έκλυση για μια ακόμη φορά, σε κάθε αρμόδιο για την κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, που να ενώνει την ορεινή Αχαΐα, αλλά και όλη την κεντρική Πελοπόννησο με την Πάτρα."








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.