HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξάμηνη παράταση στα προγράμματα μεταποίησης και εξωστρέφειας του ΕΣΠΑ

Παράταση έξι μηνών στα προγράμματα: Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες και Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων του ΕΣΠΑ 2007-201...

Παράταση έξι μηνών στα προγράμματα: Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες και Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων του ΕΣΠΑ 2007-2013 έδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης. Το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε χθες Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου πως στα εν λόγω προγράμματα εντάχθηκαν συνολικά 2.650 επιχειρηματίες εκ των οποίων οι 1.709 δεν είχαν υλοποιήσει το απαραίτητο ποσοστό της επένδυσης. Η παράταση παρασχέθηκε προκειμένου οι ενταγμένες επιχειρήσεις να έχουν πρόσθετο χρόνο για να υλοποιήσουν τις επενδύσεις τους, μέσα σε ένα περιβάλλον περιορισμένης ρευστότητας.

Συγκεκριμένα με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Αθανασίου Σκορδά δίνεται η εξάμηνη παράταση στους ενταγμένους στα προγράμματα:

Α) «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΕ) του ΕΣΠΑ 2007-2013 (που έληγε στις 13/7) και

Β) «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΕ) του ΕΣΠΑ 2007-2013 (που έληγε στις 6/9).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.