HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση των έργων ανάπλασης

Άρχισαν τα έργα Ανάπλασης στην Πλατεία Καλαβρύτων όπως είχαμε γράψει ( διαβάστε ΕΔΩ ) μαζί τους όμως και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις...

Άρχισαν τα έργα Ανάπλασης στην Πλατεία Καλαβρύτων όπως είχαμε γράψει (διαβάστε ΕΔΩ) μαζί τους όμως και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Αγίου Αλεξίου, Ιωάννη Κουτσοχέρα, Ελευθέριου Βενιζέλου και 13ης Δεκεμβρίου.
Στην οδό Αγίου Αλεξίου από την αρχή μέχρι και το σημείο που βρίσκεται το κτίριο του Ο.Τ.Ε. Απαγορεύεται η Στάση και Στάθμευση μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα.
Στις οδούς 13ης Δεκεμβρίου και Ελευθέριου Βενιζέλου Απαγορεύεται η Στάση και η Στάθμευση στις γωνίες που εφάπτονται με την Αγίου Αλεξίου, ώστε να έχουν πρόσβαση προς την κατεύθυνση του Τόπου Εκτελέσεως και Σπήλαια Λιμνών βαριά οχήματα και Λεωφορεία.
Κλειστή παραμένει η οδός Ιωάννη Κουτσοχέρα από το σημείο που βρίσκεται το Δημαρχείο Καλαβρύτων μέχρι την 13ης Δεκεμβρίου, έως την χρονική περίοδο όπου ο εργολάβος δεν θα την χρησιμοποιεί για την απόθεση υλικών.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.