HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Εμφάνιση νέας ναρκωτικής ουσίας - "Λαυράκι" για τους άνδρες της ΟΠΚΕ

"Λαυράκι" έβγαλαν οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας κατά την διάρκεια ελέγχων χθες το βράδυ στην Πάτρ...

"Λαυράκι" έβγαλαν οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας κατά την διάρκεια ελέγχων χθες το βράδυ στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Φωκέας και Καλαβρύτων, σε Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Μεταξύ αυτών και ναρκωτική ουσία που σύμφωνα με πληροφορίες του skaipatras.gr, κάνει για πρώτη φορά την "εμφάνιση" της στην αγορά της Αχαϊκής Πρωτεύουσας και της ευρύτερης περιοχής.
Η συγκεκριμένη ουσία κοστολογείται από 50 έως 100 ευρώ το γραμμάριο...!
Πρόκειται για το MDMA ένα empathogenic φαρμάκου της φαιναιθυλαμίνης και αμφεταμίνης κατηγορίες φαρμάκων. Η συγκεκριμένη ουσία έχει γίνει ευρέως γνωστή ως "έκσταση". Ο όρος "Mandy" ή "Molly" αναφέρεται στην καθομιλουμένη MDMA σε σκόνη ή σε κρυσταλλική μορφή, συνήθως συνεπάγονται ένα υψηλότερο επίπεδο καθαρότητας.
Το MDMA ποινικοποιείται στις περισσότερες χώρες και συνήθως σχετίζεται με πάρτυ (ή « ρέιβ πάρτι ») και ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής.
από: skaipatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.