HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένας λαμπρός Γάμος στη Γλάστρα Καλαβρύτων

Ένας λαμπρός γάμος, που τελέστηκε το Σάβατο 7 Σεπτεμβρίου 2013, στον καθεδρικό Ναό της Γλάστρας Καλαβρύτων, μεταξύ δύο νέων συμπατριωτών...

Ένας λαμπρός γάμος, που τελέστηκε το Σάβατο 7 Σεπτεμβρίου 2013, στον καθεδρικό Ναό της Γλάστρας Καλαβρύτων, μεταξύ δύο νέων συμπατριωτών που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και έδωσαν, ενώπιον του Θεού και πλήθους προσκεκλημένων, όρκο για παντοτινή αγάπη και αφοσίωση. Γαμπρός ο Γιώργος Αναστασόπουλος, από τα Καστριά, εργαζόμενος στη Δημοτική Επιχείρηση Σπηλαίου ''των Λιμνών'' Καστριών Καλαβρύτων και νύφη η συμπαθέστατη Σπυριδούλα Ζαφειροπούλου, από τη Γλάστρα, αγρότισσα. Κουμπάρος ήταν ο Δημήτρης Δούβος. Τα στέφανα ευλόγησαν οι ιερείς π. Κωνσταντίνος Γαζετάς και π. Γεώργιος Κιτσιάς. Στην τελετή παραβρέθηκαν σύσσωμοι οι κάτοικοι των δύο χωριών και πολλών άλλων καλεσμένων, ενώ ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι παρουσίες του Καστριώτη πρώην Υπουργού Εσωτερικών (νονού του γαμπρού)  Γιώργου Αναστασόπουλου και του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά. 
Η γαμήλια δεξίωση έγινε, σε πολύ ζεστό περιβάλλον με πολλά πυροτεχνήματα, στο γνωστό παραδοσιακό κέντρο ''Σπέρχος'' στους Λουσούς, όπου προσφέρθηκαν πλούσιες ποικιλίες φαγητών και άφθονα ποτά. Η επιλεγμένη μουσική που επιμελήθηκε ο εξαίρετος dj Χάρης Γκλαβάς ξεσήκωσε κυριολεκτικά τους καλεσμένους που χόρεψαν όλους τους σύγχρονους και κύρια τους παραδοσιακούς, με τη συνοδεία και της πατροπαράδοτης ''ταβουλόβεργας''. Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν και εκατοντάδες τουφεκιές, αλλά κανένας δεν είδε ποιοι τις έριχναν!!!
Στις ευχές όλων προς τους νεόνυμφους προσθέτουμε και τις δικές μας: ''Να ζήσουν ευτυχισμένοι!


Γεώργιος Β. Γκλαβάς 
Καστριά Καλαβρύτων







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.